2012-01-31 | 04:55:42

Heldag!

Igår vaknade Stuart upp och hade sjukt hög feber och mådde allmänt piss, så jag hade barnen hela dagen. Och med tanke på att Amie var borta och kommer hem idag, så fick jag ta dom tills dom gick och la sig. Vi hade en mysig film kväll och allt gick jättebra, även om jag var sjukt sugen på ett hårt träningspass igår eftermiddag, men det får bli idag istället!=) 

Idag har jag varit med Lily på Brighton affären. Jag har ett samlar armband där ifrån där jag samlar på berlocker av stater jag varit i. Men så fick jag 100 dollar presentkort där av min familj plus att mitt första är nu fullt, så jag åkte dit och fick mig ett helt nytt armband och en bra början på berlocker. Jag visar kort på det senare. 

Ikväll blir det som sagt träning och sedan städning av rummet, NICE!

Hasta la vista! 


2012-01-30 | 04:36:30

Va hände INTE denna hegen?=)

Nu har jag precis sagt hej då till Malin och Lisa som åkte hem efter en sjukt rolig helg! Dom kom i fredags då det var min födelsedag. Förutom festhumöret hade dom tagit med sig en tiara som jag hade på mig hela kvällen (den var hel när kvällen var slut, SJUKT). Vi bestämde oss för att ta oss downtown för Super Bowl veckan startade i fredags med event och annat kul i stan. Vi hamnade på ett ställe som heter Bartini´s och hade en sjukt rolig kväll. 



Sedan på lördag väntade en ännu roligare dag! Vi vaknade upp, drog och shoppade lite oh käkade lunch på Panera som är mitt och Malins favoritställe. Sedan var det dags för födelsedagsmiddag med min värdfamilj på en italiensk restaurang. Mark hängde på med och jag kunde äntligen få dricka min först lagliga öl. 





Min första lagliga öl=)




Lily hjälper mig blåsa ut ljusen!




Så här går det när man försöker ta kort på hela familjen samtidigt=)




Efter middagen, när vi hade ätit så mycket mat så vi höll på att spricka, åkte vi hem, bytte om till nyköpta partykläder och drog till Mark där vi förfestade lite innan vi drog downtown ännu en kväll=) Här kommer lite bildregn som visar lite hur kvällen såg ut!

Jag i min nya klänning från Forever21




Här suger vi in magarna efter all den maten=)


Jag letar efter nyckeln till Marks hus=)




Taxifärd downtown!


Och BAM, där hittade vi Mark






Fisken=)


Och det börjar spåra...


Sedan tyckte Malin jag att det var en jättebra idé att testa på en Bullride, Malin var först upp=)


Sedan var det min tur=)


NÖJD efter att ha stannat i alla fall ett litet tag uppe på tjuren


Stephen i taxin på väg hem!


När vi kom hem på natten ställde sig Mark och gjorde Lax för Malin hade pratat om hur mycket hon ville ha Lax! Gourmé måltid klockan 4 på natten=)





Idag tog vi oss en sväng till Keystone shopping mall där vi alla hittade lite smått och gott. Jag kom hem med ett par träningstights och en väst från Abercrombie=)







Kan inte ens finna ord för hur lyckad min födelsedagshelg blev!!! Nu väntar sängen för att få bort den förbaskade huvudvärken som fortfarande sitter kvar!

Puss Puss!!




2012-01-27 | 21:55:49

Promenad i solskenet!

I morse när jag vaknade upp var det katastrofväder, men visst var det någon som tyckte att jag skulle få fint väder på min födelsedag så solen kom frram och det bliev riktigt skönt ute. Så jag och Lily tog en promenad och jag testade min nya kamera lite, fick denna goa bilden på min lilla Rockstar.



Puss Puss
2012-01-27 | 16:54:31

21!!!

Ja då var man 21 då=) Jag vaknade upp lite tidigare i morse för att öppna mina presenter som kom i veckan från familjen hemma i Götet! Massa fint fick jag, och alla kläder jag fick passade. Tror min syster har varit med lite i jobbet att välja ut kläder faktiskt=) Och nu är planen att ha en goooo dag tillsammans med Lily, gå till gymmet och sen kommer Malin och Lisa hit, då blir det FEST!!!=) 



Puss på er alla!
2012-01-26 | 14:52:20

Oj Oj Oj!!

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag, men jag har inte haft någon kamera fram tills igår, då jag gick och kollade på ett sista ställe om dom kunde laga min kamera, men det hade blivit dyrare att laga den än att köpa en ny. Så det slutade med att jag hittade en rosa liten kamera som var på rean så här efter jul=) Perfekt!! Så från och med nu kommer det bli mer uppdatering! 

Imorgon fyller jag 21!!!!!!!!! Malin och Lisa kommer hit=) Oscar och hans gäng kommer nästa vecka till Super Bowl istället. 

Nu har jag precis skickat iväg McLean till skolan och väntar på att den lilla prinsessan i huset ska vakna=) 

Puss på er där hemma!
2012-01-22 | 08:18:25

Jag är inte bitter=)

Okej, hela min helg har gått åt till att vara sjuk, men nu är jag på bättringsvägen, vilket är en himla tur för imorgon börjar mitt monsterpass med barnen. Amie och stuart åker till Vegas så jag ska ha barnen till på tisdag=) Det ska faktiskt bli riktigt mysigt att ha dom små busen för mig själv ett tag. 

MEN, jag taggar redan för nästa helg!=) Jag fyller år på fredag, detta ska minsann firas!!! Därför kommer brudarna från Cinci hit men också Oscar och hans två polare från Chicago kommer hit för att fira att jag och Malin har gått och blivit 21!!=) Det kommer bli ett fullpackat rum här nästa helg, KUL!!=) 

Skypade med mina två goingar hemifrån idag också, SAMTIDIGT för en gång skull!=) Olga och Carro snackar jag såklart om=) Och nu under kvällen har jag skypat med Malin, och vi har kommit fram till att vi inte har tid eller ork för negativa människor! Jag är sjuk, men jag är inte bitter för det=)

Sedan har jag en överraskning till er alla, men den får ni se när jag kommer hem från Vegas=) 

Peace out!!!



2012-01-21 | 06:16:18

Sjukling!

Igår var jag inne hela dagen för att Lily inte mådde jättebra. Jag höll alla tummar för att jag inte åka på något, men när jag vaknade upp i morse så hade jag 39 graders feber och fruktansvärt ont i magen! Så idag har jagg sovit bokstavligt hela dagen. Nu är klockan 12 på kvällen och jag har varit vaken nu en timma typ, men jag ska snart krypa till sängs igen efter lite vatten och ett försök på en frukt. 

Men man ska se allt positivt, tur att det inte var nästa vecka för då fyller jag 21 och Cincinnatibrudarna kommer hit!!!!=) 



God natt på er!
2012-01-17 | 22:34:30

10 Månader!

Glömde av att tala om att i lördags så hade jag varit här i 10 månader=) Tiden bara FLYGER!!=)

Peace out!
2012-01-13 | 17:04:22

Fortfarande kameralös!

Stuart håller på och letar efter ett ställe som kan fixa min kamera, men än så länge så är jag kameralös så det blir inga bilder här inte=( 

Men i övrigt så rullar allt på som vanligt, det är redan FREDAG igen!!=) Mitt stora uppdrag denna veckan har varit att lära mig spela billjard, jag måste erkänna att jag börjar bli grym! Så förutom att öva på biljardspelandet ska jag köra go-kart igen, gå på au pir möte, städa mitt rum, göra klart mitt plugg och allmänt dega i helgen=) 

Nu ska jag baka banankaka med Lily, nu önskar ni allt att jag kunde skicka en bit på posten va?=) 



Puss på er där hemma i Sverige!!
2012-01-10 | 20:34:07

Ibland är man bra dum!

Jag lever verkligen livet här och trivs som fisken i vattnet, frågan är VARFÖR valde jag inte att förlänga????
2012-01-10 | 16:21:44

Malin Karlsson!

Idag fyller världens bästa Malin 21!!!=) Jag fattar inte hur tur jag har haft och träffat den galna människan, jag har sjukt kul när jag är med henne! Och i fredags lyckades jag överraska henne lite.

Hennes värdfamilj är huuuur gullig som helst och hade gjort en liten överraskningsmiddag för henne, och hon anade inte heller hon att hon skulle få besök från Indy=) Det blev sushi (eller dom andra åt sushi, annat blev det för mig som inte gillar sushi) och sedan chokladtårta. Efter det kollade jag och Malin på varadra och läste varandras tankar, UTGÅNG!!! Vi två drog ut och hade en mycket intressant kväll=) 







Malin och hennes urgulliga värdfamilj!


Sedan var det dags för utgång=)


'







Haha, rich bitch ;)








Sjukt kul kväll! Dagen efter vaknade vi upp och hade lite mysstund i Malins säng med hennes värdbarn=)

Bennet




Sedan var det dags för mig att dra hem och ladda upp för en lördagkväll i Indianapolis downtown=) Jag lyckades ta två sjukt oklara bilder, det förklarar kvällen ganska så bra=)

Jeff och hans kompis som jag inte kommer ihåg namnet på=)


Joe när han mår som bäst, dansandes och dickandes=)


Efter den kvällen så har inte min kamera fungerat!!!! Den är min baby som jag har med mig överallt, så jag måste försöka fixa den så snart som möjligt, kommer inte klara mig utan den! 

Nu är hela min familj hemma från Thailand så imorgon blir det skype för att höra alla äckliga saker dom har gjort=)

PUSS och KRAM!!
2012-01-06 | 17:54:57

Go-Kart!!!!

Igår efter jobbet drog jag och Joe och körde go-kart, det måste typ vara nått av det roligaste någonsin!!=) Han vann över mig men jag måste ändå säga att jag var ganska så nöjd över min insats, vann stort över alla andra tjejer i racet i alla fall=)



Efter det hade jag och Joe slått vad om en sak! Om jag klarade av att äta 6 st Blazin Chicken Wings på ett ställe där dom är så starka att dom knappt går att äta, så skulle han följa med mig på ett spinningpass 5.45 på morgonen. Han trodde verkligen inte jag skulle klara det och hade det här flinet innan jag började äta:



På menyn varnar dom att man ska hålla det borta för barn, ögon och känslig hud för det är så starkt. Men envis som jag är kunde jag ju bara inte ge upp och åt därför ALLA=) 

FARLIGA!!


Men visst gjorde jag det!


Munnen höll på att brinna upp efter det med tanke på att i dealen så fick jag bara dricka vatten och inget annat, och det hjälper ju ingenting på en brinnande mun!

Nu ska jag lägga Lily för en nap!=) Ha det göttans! 


2012-01-05 | 06:59:21

Las Vegas!!!!

Nu har jag och Malin gjort det! Bokat resa till LAS VEGAS!!!! Vi drar den 16e februari och kommer hem den 20e=) Men nog är det inte med det, utan vi har bokat en hellikoptertur som vi ska ta på fredagen över Grand Canyon!!! Herre vad vi unnar oss!!!!! 

Det kommer minst sagt bli GAAAAALET!!!!!!
2012-01-03 | 19:59:37

Sammanfattning av 2011=)

1. Gjorde du något förra året som du aldrig gjort förut?
Tog mitt pick och pack och drog helt själv till andra sidan Atlanten för att tillbringa ett år i Staterna.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Att göra mitt au-pair år så bra jag bara kan

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar förra året?
Nej

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, och glad är jag för det!

5. Vilka länder besökte du? 
Italien och USA

6. Är det något du saknade år 2011 som du vill ha år 2012?
Nej, mitt 2011 var så perfekt det kunde bli!

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
14e Mars då jag och Linnea sa hej då till Sverige på Landvetter flygplats.

8. Vad var din största framgång 2011?
Hur mycket jag har lärt mig om mig själv, trodde inte att det skulle ge så mycket att åka iväg! 

9. Största misstaget?
Att jag inte valde att förlänga! Jag vill inte åka hem!!!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, skadat foten plus lite andra småsaker som tillhör vardagen.

11. Bästa köpet?
Mitt Skydiving hopp!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor och nöjen=)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Allt och alla!!! 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
"Britney Spears - I wanna go", "Big & Rich - Save a Horse (Ride a cowbow)", "Usher - Without you", "Bruno Mars - Lighters", "Pitbull - Give me everything", "Rihanna - We found lobve", "Hit Masters - Teach me how to dougie", "OneRepublic - Good life"

15. Var du gladare eller ledsnare förra året jämfört med tidigare år?
Gladare!! Jag har aldrig haft ett så här kul år någonsin!!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Jag ska vara ärlig och säga ingenting, gjort ALLT jag har velat göra=)

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Samma som förra frågan=)

18. Hur tillbringade du julen?
Med min värdfamilj och deras släkt, kunde inte varit mysigare!

19. Blev du kär under 2011?
Nej

20. Hur många one night stands?
...

21. Favoritprogram på TV?
Har inte tittat på tv på hela året förutom kollat alla serier av Greek, GRYMT!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, men klart känslor förändras under ett år

23. Bästa boken du läste i år?
Hörde jag läsa? Nej, nej, inget för mig!=)

24. Största musikaliska upptäckten?
Ingen upptäckt, men bästa musikaliska upplevelsen är helt klart U2 konserten i St. Louis!!!

25. Något du önskade dig och fick?
Ett grymt år!

26. Något du önskade dig men inte fick?
Nope=)

27. Årets bästa film?
Bridesmaids, HELT klart!! 

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Kommer inte riktigt ihåg, men om jag känner mig själv rätt så var det nog fest för hela slanten med mina nära och kära=)

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Om jag hade bestämt att jag skulle förlänga och veta att jag inte skulle åka hem om 3 månader! 

30. Vad fick dig att må bra?
Alla underbara kompisar jag har fått här plus min värdfamilj som utan tvekan är den bästa av dom alla! 

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Paul Walker, som alltid, han är MIN!

32. Vem saknade du?
Mest av allt mina syskon! Men såklart hela min familj och mina kompisar hemma i Sverige!

33. De bästa nya människorna du träffade?
Jag har fått så många nya kompisar som både är här ifrån och från Sverige! Ni vet precis vilka ni är!!=)
2012-01-03 | 14:37:09

Detta kan inte stämma? Redan 2012?!!!

Jag har nu varit i Cincinnati och välkomnat det nya året, och KUL var det!! 

Firandet började redan i fredags då man kan tycka att man ska vara innne och ladda upp för självaste nyårsafton, men nej nej, inte i Indy! Vi var ute och kännde på dom sista 2011-vibbarna redan på fredagen=) 

Jag och Mark


Joe från Wabash kom ut en sväng också!




Joe och Matt




Det var fredagen, sedan var det ju NYÅRSAFTON på lördagen och jag tog mitt pick och pack och drog till Cincinnati för att fira med dom bästa!!! Malins värdmormor hade fixat ett gratisrum på Hilton inne i stan och sedan hade vi VIP på en klubb på andra sidan gatan från hotellet=)

Cincinnati, är ni redo för den svenska attacken??




Förfest på hotellrummet=)




Då börjar det spåra..=)








Utsikten från vårt hotellrum, klubben är där dom röda och gröna ljusen är, NICE=)


Lisa hittade Eddie Murphy=)










Det hade inte kunat bli ett bättre avslut på året, inte heller en värre bakfylla som start på det nya=) Idag är det sista dagen på McLeans jullov innan han börjar på den nya skolan=) 

Puss Puss och Gott nytt år!!!