2012-02-29 | 00:10:03

Tre nätter i Vegas!

Ja nu har det minst sagt gått lång tid sedan jag uppdaterade denna bloggen! MYCKET har hänt, men ska börja lite med Vegas helgen. Jag och Manil drog förra torsdagen till Vegas och hade en sjuuuuuuuukt bra resa! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att ALLT händer i Vegas. Här kommer ett bildregn som visar lite vad vi gjorde=) 

På väg=)


Försökte sova....


...slutade såhär=)


När vi kom fram var det bara på med klänningen och ut och checka läget=)





Gambling blev det lite minsann också=) Mitt och Malins jobb blev att slänga tärningarna medan killarna spenderade pengarna=)


På fredagen gjorde jag och Malin nått av det coolaste jag gjort! Vi tog en helikoptertur över Grand Canyon. Vi blev upphämtade i limousine mitt på dagen, tog oss till helikoptern, flög i 45 minuter sedan landade mitt i Grand Canyon för champagne-picnic innan vi flög tillbaka, GRYMT!!! 







Vi flög över Hoover dam!


GRAND CANYON!!!!


Dags för landning











Lunchlådag=)




När vi kom tillbaka tog vi oss ut på stan en stund och hittade oss var sin megastor frosen margarita=)







Sen drog vi till Cheesecake Factory för middag, Yummie=)


Jag och Malin utanför Ceasars Palace


När vi gick ut på kvällen så hade jag och Malin med oss Piff och puff!






På lördagen hade vi en strosa-runt-i-Vegas-dag. Allt från shopping till berg-och-dal banor, och massa frosen margaritas=) 

















På lördag kvällen hamnade vi på en klubb där Benny Benassi spelade, sjukt bra=) 





Även söndagen (trots extremt lite sömn och andra faktorer som gjorde oss lite lagom shletna) lyckades vi ha en skön dag=) Jag hittade mig den optimala frosen margaritan, en gitarr FYLLD med margarita, YUMMIE!!





Bästa drinken på länge!!


Mexikansk middag innan vi var tvugna att dra till flygplatsen


På flyget hem såg man inte pigg ut måste jag säga


Det tog ungefär en vecka att vila upp sig efter den resan, men lagom till helgen var man fit for fight igen! Joe kom tillbaka från Kalifornien på torsdagen och på lördagen fick jag en sjukt bra födelsedagspresent av honom, vi gick på showen The Immortals Michael Jackson show av Cirque du Soleil. GRYMT!!! här är trailern på showen!




Nu är det redan torsdag igen och detta är sista riktiga arbetsdagen för mig ensam, för imorgon kommer den nya au pairen!!! Helt galet! Jag har massa att göra idag så det är bästa att jag sätter igång med en gång=) 

Och jag har bokat allt för min sista månad för övrigt!=) Nästa söndag drar jag ner till Miami för springbreak med Malin!!!=) Sjukt kul! Därifrån drar jag direkt till San Diego för att chilla runt i 10 dagar med Joe. Efter det hinner jag vara hemma i Indy i två dagar, sedan blir det semester till Florida med värdfamiljen och Linn (den nya au pairen). Efter ytterliga tre dagar hemma i Indy blir det hemfärd till Sverige!! MAMMA MIA!!!

Puss
2012-02-14 | 17:12:19

Trääääning!!!!

Igår drog jag med Lisa-Marie till gymmet, och vi hade Alex igen, tränaren som håller på att träna mig fram tills jag åker hem! Vi gjorde ben och rumpa, och jag kan säga att jag kan inte gå idag, välbehövlig träning med andra ord!

En annan sak som gör ont idag är mina tänder. Jag tappade bort min tandställning för ungefär tre veckor sedan, och nu kom den nya som mamma och pappa skickade på posten. Galet vad tänderna flyttar sig fort för jag fick kämpa i 10 minuter bara för att få in den i käften på mig! Så nu har jag haft den hela natten och kan knappt äta så ont det gör!

Nu blir det tvätt innan jag kör Lisa-Marie till bussen. Hon ska till Cincinnati idag för att träffa Malin innan hon drar till Kalifornien för en månad. Men hon och hennes kompis kommer till Las Vegas på lördag när jag och Malin är där, kommer bli galet kul!!=) 

Puss Puss
2012-02-13 | 07:01:47

Lisa-Marie is back!!

I fredags åkte jag downtown och hämtade upp Lisa-Marie som kom med bussen från Chicago. Hon åkte från Cincinnati i november och nu är hon tillbaka för att resa runt i en månad. Det börjar med en långhelg i Indiana=) 

Hon var, som man kan förstå, ganska så trött i fredags så vi gjorde inte mer än bara tog det lugnt innan vi hoppade i säng. I lördags när vi vaknade uppp var vi därför utvilade och redo för shopping. Lisa-Marie hittade extremt mycket snyggt och jag fixk tag i en bh från Victoria Secret och lite träningslöäder från Nordstrom RACK. I mitten av all shopping tog vi en välbehövlig lunch på Cheesecake factory.

Lisa-Marie körde på pasta...


...och jag körde på lax=)




Sedan åkte vi hem och chillade lite innan vi drog ut på festligheter! Vi drog till Mark för att förfesta lite och sedan blev det en vända till Broad Ripple.

Lisa-Marie med en självklar bild med Brenley=)






Galen tjej!!!






Idag har vi varit helt döda och bara tagit det lugnt! imorgon blir det en go dag med Lily sen träning med personlig tränare på gymmet! GRYMT!!

Peace!


2012-02-06 | 17:57:08

Super Bowl week!!

Idag är det måndag och förra veckan var helt galet rolig med alla Super Bowl aktiviteter här i stan. Jag kan inte förstå hur tur jag har som lyckades vara här i Indianapolis av alla ställen, just när Super Bowl spelades här. Och vädret har varit obeskrivligt bra med, har tydligen aldrig hänt att det varit så här varmt och fint väder i februari förut, strålande sol hela veckan!

I torsdags åkte jag in till downtown och träffade lite kompisar från Wabash för att känna på Super Bowl vimlet. Redan då var det tokmycket folk=)



Jag och Chris (eller Bert som han heter för mig)


På fredagen hade jag och Lily en sjukt mysig dag i Parken. Älskar när det är så fint väder att man kan vara ute större delen av dagen!







När vi kom hem så målade vi=) 




På fredagkvällen satt jag hemma i sängen och visste inte vad jag skulle hitta på. Jag började chatta med Malin och hon gjorde exakt samma sak. Störda som vi är kommer vi på klockan 8 att jag kan ju ta en sväng till Cinci=) Jag satte mig i bilen bums för att ha en sjuuukt rolig kväll i Cincinnati!











På lördagen jobbade Malin några timmar och jag var självklart med henne. Vi tog hennes små knattar till akvariumet=) 











Efter jobbet tog vi oss tillbaka till Indy för SUPER BOWL!! Vi gick till vårt favoritställe Bartinis på kvällen, Grymt som vanligt=)

Jag träffade på en häst=)


Mark, jag och Stephen


Här har vi Mark Hummel, stor som ett HUS!




Malin hittade en peruk som hon tyckte hon såg bra i, vet inte riktigt om jag kan hålla med om det ;)


På söndagen var det dags för självaste Super Bowl, GAME DAY! Jag, Malin och Mark tog oss in vid 3 tiden för att bara njuta av det goa vädret, dricka lite öl och ha det allmänt gött bland allt folk. Halv 7 började matchen, då hade vi tagit oss till en Irländsk bar där vi kollade på matchen=) 



GÖTT väder!!






Vi stötte på en get=)




Så det var en lång och sjukt lyckad Super Bowl helg! I veckan är det träning och jobb, sen kommer Lisa-Marie på fredag=) 

PUSS där hemma i Svea rike!!