2011-09-30 | 14:57:41

Zoo och ännu en resa bokad=)

Igår var jag på zoo med Lily, Kajsa och Owen! Det var verkligen en perfekt dag med strålande solsken och varmt och skönt. Efter att vi hadde kollat på ALLA djuren, tittat på delfinshow och lekt på lekplatsen hade det gått 3 och en halv timma. Det var en riktigt go dag måste jag säga.

Owen och Lily med en isbjörn i bakrunden!


Lily tyckte mer om den stora fake ormen istället för dom riktiga ormarna






Hängbron va kul att hoppa på också




En babyelefant=)


Barnen lekte titt-ut runt mig=)


Sedan var det dags för delfinshow!







Efter jobbet igår åkte jag och tränade, det blev ett monsterpass för mina armar, VÄLBEHÖVLIGT! Och efter det åkte jag hem och bokade en resa till Washington DC med Lisa-Marie (Cincinnatitjejen från Umeå ni vet) Vi åker dit första helgen i November, ska bli riktigt kul=) Ett plus i kansten är ju att hennes värdmamma har rätt kontakter så vi kommer få oss en viptur i Vita Huset=) GRYMT sa grisen!!

Här har ni oss, GRYM kombo!


Idag blir det nog slappardag hemma med lite bakning inför Lilys födelsedagskalas som är imorgon=)

PUSS


2011-09-27 | 04:48:42

You go girl!!!

Min lilla unge måste ju vara den skönaste på jorden! Idag åkte jag till biblioteket och mötte Insa och hennes lilla 3 åring. Vi gick på en liten lek och lässtund, och det var inget annat än succe för Lily. När musiken kom och det var meningen att dansa, stod dom andra barnen som fågelholkar och tittade på Lily com bara dansade på som inget annat=) Hon är minsann min lilla dansare! 

You go girl!!



Insa och Paul




Med detta säger jag god natt och adjö!

Puss Puss
2011-09-26 | 05:01:24

Regnig söndag!

Jag var som sagt på bio med en ny au pair igår. Filmen var jättebra (I don't know how she does it) och Insa (nykomlingen) var skittrevlig=) Hon bor bara fem minuter ifrån mig, tar hand om en kille som är lika gammal som Lily, har exakt samma jobbschema som mig och hon tränar på LA Fitness, hur mycket mer perfekt kan det bli?!=) Så imorgon ska jag möta henne på biblioteket för en sagostund som dom tydligen har där varje måndag.

Idag vaknade jag upp vid 11 typ, men låg kvar i sängen till klockan 2=) Ibland är det ok att vara lat! Men efter det var det dags att åka och möta upp Kajsa, hennes värdfamilj och hennes pappa (Kjell-Ove) med hans fru (Laila) för en födelsedagsmiddag för den lilla krabaten, för hon fyller minsann 20 imorgon=) Det var jättetrevligt och efter middagen åkte jag med Kajsa, Kjell-Ove och Laila till TGI Friday för att ta någort att dricka och bara prata lite ostört utan barn och tvånget att prata engelska!=) 

Snygg 20 åring (snart) =)


Kajsas värdpappa Joel och lilla söta Owen


Cloe


Skönt när man kan ha en IPad tillgänglig så barnen blir tysta framför en film=)


Kajsa fick en liten födelsedagsglass av restaurangen=)


Dags för gruppbild!


Inte den bästa bilden men det var den enda jag fick från TGI Friday=)


God natt på er! 

Puss Puss




2011-09-25 | 02:20:19

HELG!!!

Va gött det kan vara med helg! Speciellt denna helgen. För även om jag har haft galet kul nu alla helger jag har varit iväg så var det extremt skönt att bara sitta i min säng igår kväll och mysa! Jag tittade på Bridesmaids (för tredje gången). Det kan nog vara en av dom roligaste filmerna ever!!! 

Jag tog i alla fall en sväng till Kajsa igår så Lily och Owen kunde leka lite. Fick ju passa på att träffa henne för nu har hennes pappa kommit och sedan direkt när han åker hem nästa vecka kommer hennes pojkvän så henne kommer jag inte se på ett tag. På vägen hem stannade jag och Lily till på biblioteket för lite läs och lekstund.

Idag har jag bara gottat, tränat har jag gjort också. Nu är det bio med en ny tysk au pair som bor fem minuter ifrån mig! 

Här slänger jag in en bild på Lily från bibblan. Höjdpunkten där är varken böckerna eller leksakerna, utan fiskarna i korridoren.



Nu är det dags för bio, "I don't know how she does it", den nya med Sarah Jessica Parker. Talar om imorgon om den var bra eller inte=)

PUSS
2011-09-23 | 06:38:07

Go vardag!

Jag vet att jag inte är den bästa på att uppdatera, men men, det visste ni redan innnan att jag inte skulle vara den bästa bloggaren! Men jag har å andra sidan extremt mycket att göra hela tiden, vilket är huur kul som helst men gör också att man får prioritera vissa saker (och då ligger inte bloggen nummer 1 direkt). 

Idag har jag varit i parken med Lily, Kajsa och Owen=) Det måste vara min favoritplats. Speciellt dagar som denna då det är perfekt väder, strålande sol och inte för varmt, inte för kallt!

Nu på kvällen var tanken först att jag skulle träna, men jag hade sådan sjuk träningsverk från gårdagens pass så jag drog till Kajsa istället och käkade lite frukt och tjötade lite=)



Ja den här bilden var ju inte så bra, ser ju inte ens gott ut, men det kan jag tala om att det var!


Imorgon är det fredag igen. HEEELLLG!!! Veckorna bara springer iväg!

Nu är det sömn på schemat=)
PUSSS
2011-09-21 | 04:25:03

Te-dags!

Jag trodde det skulle bli en galet jobbig dag, men det slutade med att det blev en riktig glidardag=) Kajsa kom hit, så det blev allmän lek för barnen medan vi satt och drack te och åt vindruvor och hallon. När dom åkte hem var det bara jag och Lily en stund innan Stuart och McLean kom hem. Då fick jag mig en timmes paus sedan var det dags för Stuart att åka, jag hade nämligen hand om barnen hela kvällen idag. Jag passade på att göra barnen överlyckliga med svenska pannkakor till middag=) Och efter middagen var det läggdags, så nu sover båda barnen och jag sitter i soffan och bara njuter av livet=) 





Kajsa lekte banan-skytte i köket, SKÖNING=)






Kanondag helt enkelt! Nu ska jag sitta och lyssna på musik och chilla tills Amie och Stuart kommer hem vid 11=) 

Puss Puss

2011-09-20 | 08:02:29

Demi Lovato - Fix a heart

Jag vet, mycket musik nu, men har faktiskt inte jättemycket att skriva om (eller ork till att skriva), så då bjuder jag på lite go musik så här på kvällskvisten=) 

2011-09-19 | 06:09:43

Gavin DeGraw - Not over you

Jag kan inte sova så tänkte dela med mig av en bra låt som jag lyssnar på för tillfället=)


2011-09-19 | 05:23:07

Cinci-helg!

I fredags satte jag och Kajsa oss i bilen för att ännu en gång ha en partyhelg i Cincinnati, och lyckad blev den! Vi kom till Malins hus vid 9 och då försvann vi in i dimman ganska så fort måste jag säga. En positiv sak med att tycka om tequila är att ingen annan tycker om det. Jag och Kajsa fick alltså vår flaska för oss själva, vilket vi kanske inte hade behövt, men bra blev det i alla fall=)

Efter förfesten, pre-gaming som dom kallar det här, drog vi ut. Medan jag och några andra tjejer dansade rumpan av oss lyckades två andra i vårt lilla au-pair gäng bli utkastade för dom hade stulit öl från förrådet. Jag kan ANA att detta hade något att göra med allt det vinet dom drack innan vi drog ut, inget dom små flickorna hade gjort i vanliga fall=)

Pre-gaming


Svenskar hela bunten


Vår taxichaffis från Afrika någonstans, trevlig kille=)


Elin och Malin, eller med andra ord, Öltjuvarna


Kajsa visar sin bästa sida=)


Dance, dance, dance=)


I taxin på väg hem


Dagen efter tog vi oss till ett outlet där jag fick köpt en t-shirt och ett träningslinne, verkligen behövligt. Efter det åkte vi till en japansk restaurang och åt middag, alla åt sushi utom jag och Kajsa=) Sedan gick vi på bio, sega som vi var, och såg den sämsta filmen på denna jord. Straw dogs, den nya filmen med Alexander Skarsgård och massa andra kända skådisar, den var absout inte värd att se!









Lite skeptiska efter den extremt dåliga filmen


Jag och Kajsa åkte hem efter bion och idag har vi bara chillat runt, gått på pedikyr bland annat=) 







Nu är det snart mitt i natten, dags att sova! 

Puss på er!








2011-09-16 | 14:29:54

Video!

Jag glömde ju helt av att lägga ut videos från konserten. Det tog däremot mega lång tid att lägga upp dom så jag bjuder bara på en. FIREWORKS!

2011-09-16 | 00:53:32

Redo för kyla!!

Det trodde ni aldrig att ni skulle får höra från mig va? Men jo, så är det, jag är redo för att kylan ska komma. I vanliga fall skulle jag döda för att behålla värmen, men i morse när jag vaknade upp och det var tillräckligt kallt för att ha jeans och tjocktröja på mig, blev jag överlycklig. Jag tror det har att göra med att sommaren här är så extremt varm, för varm många gånger. Känns som jag har gått runt och svettats i flera månader. Men nu är det slut på det, fram med skinnjackan och kängorna! 

Jag har för övrigt haft en väldigt bra dag. Vaknade upp med ett leende på läpparna, inte vet jag varför, men bra start helt enkelt! Jag for till Kajsa där Lily och Owen lekte på som vanligt medan hade några goa timmar med tedrickning och allmänt tjöt=)

Kajsa skypade med någon kompis hemma från Östersund


Vi drack te och åt päron






Nu blir det gymmet med kajsa! Magen ska mörbultas idag!!=) 

Puss
2011-09-15 | 14:31:53

Baby you're a FIREWORK!!

Igår var ju jag och Kajsa på Katy Perry=) Grym konsert, helt klart över förväntan! Hon sjöng verkligen riktigt bra live, så att hon hade varit sjuk och behövt ställa in massa konserter innan denna märktes absolut inte.

Konserten var i Conseco Fieldhouse här i Indianapolis. Det är en basketarena, inte en alltför stor sådan, så man kom väldigt nära Katy var man än satt, så mycket mer personligt men såklart inte lika maffigt som en stor arena!

Här kommer lite bilder, filmer kommer senare=)













Peace!
2011-09-14 | 05:07:52

6 månader i Staterna!

Kan ni fatta? 6 månader!!!

Nya au pairer som kommer frågar mig hur det känns att ha varit här halva tiden. Jag vet aldrig vad jag ska svara för det känns verkligen inte som jag har varit här mer än någon månad. Jag är väl fortfarande en av dom nya?=) Nej, så var inte fallet. Utan jag har verkligen varit här 6 månader, halva tiden, och jag kan säga att det känns huuuuuur bra som helst! Jag har varit med om så mycket, träffat så mycket nya människor, lärt mig så mycket nytt (både om andra och om mig själv) och jag säger till mig själv varje dag att jag verkligen gör detta, vilket jag ibland inte tror på.

Det är såklart saker man saknar där hemma. Familj, pojkvän, kompisar, Göteborg och mycket mer, men ändå vet jag att det försvinner inte från mig. Mitt år däremot försvinner från mig utan att jag ens hinner blinka. Jag försöker ibland se det från många au pairers synvinkel, som längtar hem och inte kan tänka på annat än allt som händer hemma. För mig är det helt annorlunda, jag hinner knappt tänka på saker och ting hemma i Sverige. Mina dagar flyger förbi och det känns som jag snart är hemma! 

Inte visste jag heller att jag skulle hitta mig vänner för livet! Jag har både kompisar från hela Sverige och från hela världen. Jag har många roliga besök att göra när jag kommer hem. Det första besöket kommer gå till Östersund där vi hittar Kajsa. Hon och jag har verkligen blivit som syskon, känns som jag har kännt henne hela livet och kan inte förstå hur tur vi hade som båda hamnade på denna lite otippade platsen=) Hon är världens bästa och det kommer bli jobbigt att säga hej då (eller mer ett ses snart igen) om ett halvår!

Imorgon ska jag och Kajsa fira min halvårsdag med en konsert, KATY PERRY=)

Nu är det minsann dags att sova! Slänger in två bilder från idag när vi träffade Kajsa och Owen i parken. Lily och Owen var sååå söta när dom gav varandra en hej då kram OCH en hej då puss=) 



Kajsa schteker i parken=)


Nattii!!


2011-09-13 | 05:08:14

Tappat rösten!

Idag har jag inte haft någon röst! Den bara försvann i morse. Amie trodde att det var för att jag var trött (eller fortfarande är), för jag känner mig frisk som en nötkärna i övrigt! Jaja, förhoppningsvis så är den tillbaka imorgon=) 

Lite deppigt också att min kära Lina som har hållt till i New Jersey nu i 5 månader åker hem. Hon har vääääldigt många anledningar till att åka hem men det är fortfarande sorgligt!

Nu blir det sängen!
Puss Puss
2011-09-12 | 15:43:05

Bil fixad!

När jag skulle gå och lägga mig igår så kunde jag inte sova! Jag vet inte varför, för jag behövde verkligen sova, men nej, istället somnade jag runt 2 tiden vilket betyder att jag är helt slut idag! Kommer bli en go nap tillsammans med Lily på dagen idag!=) 

Och min bil är äntligen fixad!!=) Jag ska åka med Stuart och hämta den i eftermiddag, men innan dess blir det lek, promenad, nap och ännu lite lek med min prinsessa!


2011-09-12 | 06:31:50

11 September!

Idag var förresten en stor dag här i Staterna! 10 år sedan World Trade Center rasade! Kan ni fatta att det har gått 10 år?? 

Här är en söt liten låt






2011-09-12 | 06:25:33

Jag ska LÄTT flytta till Chicago!


Nu har jag precis kommit hem från en go helg i Chicago!=) Jag kan bara säga en sak, jag ÄLSKAR Chicago! Om jag någon gång får för mig att flytta till USA så blir det garanterat Chicago!

Jag och Kajsa åkte dit i fredags för att göra en av två helger med plugg. Oscar Lagström är där nu och pluggar så vi bodde hos honom, va galet kul att träffa honom igen!=) 

Jag är helt slut så det får bli bilder istället för text, som vanligt=)

Mitt jätteseriösa collage för min presentering till helgens kurs=)


Vi hade laddat hela bilen med täckar och kuddar!=)


Chicago!


Jag och Kajsa raggade upp en till svensk från Borås som vi hängde med hela helgen!




Jag och Kajsa blev kära i Chicago!


Sjukt kul att träffa Oscar igen!=)


Frukost på Starbucks


Lunch inne i Chicago, MYS!








Kajsa var LITE trött på sista föreläsningen för helgen....


... eller kanske inte? ;)


Vi hann med att strosa lite i staden i alla fall


Kursen tog oss till dom Mexicanska delarna av Chicago, där vi åt lunch


Bläää.. maten blev vi lite besvikna på!






Innan vi åkte hem tyckte jag och Kajsa att vi var värda Bej & Jerry's, fösta gånge här i staterna, MUMMA!!


Med tanke på att jag har sovit ungefär 7 timmar på hela helgen så ska jag nog sova nu! 

Natti Natti Folket!



2011-09-09 | 00:13:21

Träna!

Nu har jag haft en sjukt go dag med Lily. Hon är lite småförkyld så hon har inte kunnat vara ute. Å andra sidan är det tråkväder plus att jag inte har någon bil. Min bil har varit svår att starta på sista tiden, och förra veckan la den av helt. Men helt plötsligt igår, när jag testade igen så startade den. Jag testade några extra gånger och den startade, så jag tog den till gymmet. Tror ni den startade när jag skulle hem eller? Självklart inte!! Så nu står min bil utanför gymmet och vägrar att starta!
Jag ska i alla fall ta mig till gymmet idag igen med tanke på att det inte blir någon träning i helgen. Jag fick låna Amies bil och imorgon blir det roadtrip till Chicago i Kajsas nya minivan (en lika dan som jag har). PRIMA BALLERINA!!
Puss och Haj!! 


2011-09-07 | 19:18:56

Plugg!

Nu sover Lily så jag passar på att plugga, tro det eller ej! Jag och Kajsa åker till Chicago på fredag och ska plugga tre dagar för att sedan åka tillbaka dit i November igen och plugga tre dagar till. Men innan kursen har vi lite uppgifter som ska göras. Jag lättar upp stämningen med hjälp av en sjukt bra låt:




Pusss
2011-09-06 | 21:22:00

Låååååång helg!

Nu har jag kommit hem från en minst sagt konstig helg i Myrtle beach! Det hela började i fredags, då jag, Stuart och barnen skulle med ett plan mitt på dagen till Myrtle beach. Vi skulle möta upp Amie på flygplatsen i Atlanta där vi båda mellanlandade. (Hon hade varit på jobbresa i kalifornien i några dagar). Jag hade hand om allt som hade med packningen att göra (förutom Stuarts egna saker), plus att jag gjorde klart allt på morgonen på fredagen! Barnen var klara i tid och väskorna stod redo i hallen och jag och barnen satte oss i hallen för att vänta på Stuart som fortfarande var på jobbet. Vi väntade, väntade och väntade lite till. Till slut blev jag riktigt stressad över att han inte var hemma och ringde honom. Han sa att han var på väg hem så jag litade på det. När det var en timma och 10 minuter innan planet skulle gå kom Stuart hem och packade sina saker. Han hade inte heller skrivit ut flygbiljetterna som tog ytterligare några minuter. När det var 55 minuter kvar innan planet gick åkte vi från huset, och vi har 30 minuter till flygplatsen. Jag vet inte riktigt hur hans planering gick ihop där, speciellt inte när vi reste med två barn. 

Så väl på flygplatsen (25 minuter innan planet gick) fick jag ta barnen och springa för att försöka hinna med flighten! Kan ni se det framför er, jag med två stora handbaggage, en unge under armen och en efter mig som jag får tjata på för att han ska skynda sig! Vi stressade igenom säkerhetskontrollen på några sekunder, och sprang till gaten. När vi närmade oss såg vi dörren stängas och när vi kom fram säger dom att vi har missat planet. Så extremt mycket jobb för mig som bara blev helt förjäves på grund av att vi inte kunde åka i tid till flygplatsen! Jag har alltid undrat det, hur man lyckas med att missa ett plan, och jag undrar fortfarande, för detta var minsann inte mitt fel!

Vi fick i alla fall reda på att det inte fanns några andra plan samma dag så vi åkte hem igen för att sedan åka klockan 7 på lördag morgon istället. Och eftersom jag och barnen hade försökt komma med dagen innan, hade vi fått platser ihop till dagen efter, så jag hade allt ansvar över barnen på båda planen!

Väl framme var jag helt slut! Men vi drog ner till stranden direkt vilket var extremt skönt! Sol, bad och allmänt gött=) 

Söndagen var minst lika go. Sol, bad, minigolf, hellikopterflyg, lek och stoj! 







FRAMME!!!=)


Shtekar grandpa=)








Minigolf




Sedan var det dags för en hellikoptertur




Grnadma!








Måndagsbrunch!


Efter brunchen på måndagen tog vi oss till flygplatsen. Men på grund av dåligt väder i Atlanta blev vårt plan lite försenat, tyvärr tillräckligt försenat för att missa planet hem till Indianapolis! Så då var vi fast i Atlanta en natt, som vi spenderade hos Grandma och Grandpa. Dom hade bilat hela dagen från Myrtle beach så vi mötte upp dom på kvällen. I morse var det ännu en gång dags för en flight. Klockan 8 satte vi oss på planet som äntligen tog oss hem till Indianapolis. Nu sitter jag bara i soffan och andas ut medan Lily sover och McLean leker. 

Ikväll blir det spinning med Kajsa, sedan är det sova sova sova!!!

PUSSS


2011-09-01 | 18:13:19

Myrtle beach!

Idag är det packning som gäller! Imorgon åker vi till Myrtle beach i South Carolina, och eftersom Amie är på jobbresa och kommer direkt till South Carolina och möter upp oss där, så är jag ansvarig för barnens packning! Det blir min sysselsättning nu på dagen, och efter Lilys nap ska jag åka och köpa nya sandaler till henne, hon växer så det knakar! 

Och en annan sak, det är redan SEPTEMBER!!! Vad händer?? Va hände med sommaren?? Eller jo, det vet jag svaret på. Har ju inte direkt varit rastlös dom senaste månaderna=) 

Men puss på er där hemma! Vi hörs på Tisdag igen!

Myrtle beach!