2011-10-29 | 20:52:31

Halloween=)

Nu är det lördag och Haloweenhelgen är här=) Igår var jag ute med Cami, och sjukt vad det är kul att gå ut när alla har dräkter på sig! Här ser ni hur jag och Cami såg ut i alla fall.























Det var en riktigt kul kväll med massa knas som vanligt när man hänger med Cami=) Nu ska jag dusha och tvätta min outfit för att sedan dra till Cincinnati för ännu en Halloweenkväll=) 

See ya!!


2011-10-27 | 21:32:32

Extra lång dag!

Idag jobbar jag extra länge. Slutar vid halv 8 tror jag. Men jag bara tackar och tar emot att a extratimmar jag kan jobba, för dom ger tillbaka lika mycket som jag jobbar så då blir det ledigt någon gång jag hellre vill det istället=) Till exempel på min födelsedag i januari, för vet ni vad som händer då??? Jag och Cami drar till LAS VEGAS!!! Vi kommer komma dit kvällen innan min födelsedag, åka till Grand Canyon på min födelsedag och sen PARTY PARTY PARTY fram till söndagen då vi åker hem! Ska bli galet kul!!

Ska bli kul att se allt detta med egna ögon=)


Här är hotellet vi ska bo på=)


Nu vaknade Lily så nu blir det stoj och stim igen! 

Pusselipuss!
2011-10-24 | 16:29:54

Lite musik=)

Här kommer lite låtar som ligger på min spellista just nu=)













2011-10-24 | 06:42:27

KUNGLIG helg!

Ännu en gång har jag varit dålig på att uppdatera, men det blir lätt så när helgen kommer och man har fullspäckat schema. Jag hade som sagt finbeslk i helgen. Elin och Malin var här och det slutade med att det blev en dröm helg!! 

I fredags kom dom hit och det blev på en gång utgång tillsammans med Cami. Gamla vanliga broadripple blev minsann=) 

Lite förfest hos Cami




Cami taggad i taxin




Elin och Cami insåg att dom hade tatuering på samma ställe=)




På lördagen vaknade vi upp hos Cami, men drog ganska snabbt till Castleton för shopping. Och vi fyndade extremt mycket alla tre=) Jag hittade äntligen en vinterjacka, bilder på den kommer senare. Vi hann också med lite mat på Olive Garden innan vi drog hem för att göra oss klara för lördagskvällens dumheter=) 







Sedan var det alltså dags för lördagskväll och med allt det innebar=) Vi hade bestämt att dra ut till Wabash college för att se Mike Posner. Det gjorde vi också, och efter konserten var det en skydundrans fest, hela natten lång! Det var en kväll jag inte kommer glömma än på VÄLDIGT länge=)

På väg till Wabash




Konsert!!


Mike Posner!




Bert fick äran att bära mig lite!




Malin va KUNG på beerpong!


Levi och Malin


En stolle som insisterade på att ta en bild på oss för han tyckte vi såg ut som tvillingar. Hoppas han syftade på håret och INGET annat=)


Skönaste bilden på länge!


Och med detta säger jag tack och hej, leverpastej! Nu blir det sängen, min egna för en gång skull=)

Puss Puss!


2011-10-20 | 17:29:07

Tvätt!!

Idag har jag tvättat nästan hela förmiddagen, inte kul! Men nu är jag klar, ska göra lite mat till barnen sen drar vi och har en playdate med Cami och hennes värdbarn som är exakt lika gamla som Lily och Mclean, kommer bli toppen! 

I helgen får jag besök!!=) Malin och Elin från Cincinnati kommer hit! Vi ska förmodligen till Wabash college och kolla på Mike Posner som spelar där på lördag=) Han sjunger bland annat dom här två låtarna:






Nu är det lunchdags=) 

PUSS
2011-10-19 | 16:27:29

Halloweendräkt - CHECK!

Yes! Jag var runt med Lily och Cami igår och letade dräkt, och visst hittade jag en. Dom är minsann inte billiga men det får det vara värt, halloween i USA vill man inte göra halvdant! Men jag kommer inte säga vad jag ska vara, det kommer ni se på bilder sen=) 

Nu ska jag till Monkey Joes med barnen för att hoppa i hoppborgar=) 

Puss
2011-10-18 | 14:52:23

Telling the world

Nästan alla filmer jag kollar på nu för tiden är barnfilmer. Och jag ska säga er att det finns många riktigt bra barnfilmer! Jag har till och med hittat massa bra musik som är med i filmerna. Bland annat denna från RIO:




Idag ska jag försöka hitta mig en halloweenoutfit=) Har ingen aning vad jag ska vara, men nått ska vi minsann kunna hitta på=) 

Puss!
2011-10-17 | 20:33:31

Cheers for the freaking weekend!

BILDBOMB!!!! Orkar inte skriva om allt knasigt som hänt i helgen så här kommer bilder istället, som beskriver det mesta (inte allt, men tillräckligt mycket=))

Hemma hos Jasmin med en bunt Au Pairer


Partyhattar PÅ!


Jag och min argentinare Cami!


Fjant i bilen på väg till Wabash collage




Dagen-efter kaffe=)


Dagen efter vaknar jag och Cami upp och inser att vi inte vet hur vi ska ta oss hem, tjejerna i den sista bilen trodde vi hade åkt hem i den andra! OUUUPS! Och här är det ju inte som hemma att man bara kan hoppa på en buss utan vi var strandade mitt i ingen stans utan bil=) Men vi slog våra kloka huvud ihop och fixade en kompis som kunde komma och hämta oss=) 

På lördagen var då frågan vad man skulle göra, med tanke på att jag hade sovit 40 minuter kvällen innan. Jag stack iväg på familjefotografering när vi kom hem, men sen ringde Cami och tyckte vi skulle köra en utgång, och det kunde jag ju inte motstå!

Fotografering för julkortsbilden


Jag och Nancy (en amerikansk tjej som bor precis vid Broad Ripple)


Cami hittade en brud på dansgolvet=)


Frågan är: Är tjejen i bakrunden seriös, grön peruk?


Ännu en dagen efter kaffe=)


Söndagen spenderades i Camis säng, med sömn, chill, och skräckfilmstittande!

Och här kommer en film och lite bilder från mitt besök på Childrens museum förra veckan! Har inte haft en sekund över till bloggen i helgen nämligen!




Kajsa och hennes pojkvän Robin var med oss=)




Lily klädde ut sig till groda=)


Nu ska jag väcka Lily, hon har sovit i precis två timmar=) 

Puss Puss
2011-10-12 | 02:06:08

22 helger kvar!

Om man säger att det är 5 månader kvar så låter det ganska mycket och tanken slår en att man kommer hinna med allt man vill. Men om man istället omformulerar det lite och säger att jag har 22 helger kvar, så låter det helt plötsligt som ingenting! För jag har massor av planer som redan är inplanerade och jag insåg när jag satt och räknade för en stund sedan att jag bara har 11 helger kvar då jag inte har planerat något, hittils=) Så här ser planerna ut ungefär:

v. 41-42 - Inget planerat
v. 43 - Halloween som spenderas i Cincinnati
v. 44 - Washington med Lisa-Marie
v. 45 - Chicago med Kajsa (andra plugghelgen)
v. 46 - Thanksgiving med värdfamiljen i Atlanta
v. 47 - Sara (den förra au pairen) är här på besök med hennes                      kompis Viktoria
v. 48 - Roadtrip till Nashville med Lisa-Marie och Malin (om hon                   får ledigt vilket vi hoppas)
v. 49 - Linnea kommer på besök till Indy!!
v. 50 - Ingen planerat (men kommer garanterat bli panikshopping                 av julklappar)
v. 51 - Julafton
v. 52 - Nyår
v. 1-8 - Inget planerat (Las Vegas-helg och besök från Oscar blir                  förhoppningsvis av då)
v. 9   - Den nya au pairen kommer!
v. 10 - Min sista helg som Au Pair!!

Detta är min planering tills jag åker hem, kan ni fatta!! Nu låter inte 5 månader som så lång tid va?=) Och det är både positivt och negativt. Såklart jag inte vill hem nu med alla roliga saker jag har att se fram emot, men å andra sidan ska det bli extremt kul att åka hem och ha allt kul bakom sig också! 

Igår var jag på biblioteket för måndagsklassen. Efter det drog jag och lunchade med Cami och Morgane. Jag och Cami hade med oss våra småttingar Teagan och Lily=)





Vi strosade runt i Carmel lite och njöt av fint väder!






Imorgon förmiddag ska jag till parken med Insa och Paul, sedan får vi se vad som händer och fötter som min mamma brukar säga!

God natt på er! Puss Puss







2011-10-09 | 22:18:38

Spontanresa till Cinci!

I fredags fick jag ett härligt sms från Lisa-Marie,  "Jag är sugen på en utgång med dig, ta ditt pick och pack och kom hit, NU!!" Det smset gick ju inte att tacka nej till så två timmar senare satt jag i en bil på väg till Cincinnati. En go utgång blev det minsann också=)

Tequila ROSE=)








I väntan på taxin...


...i taxin...


...dance...


...efter kanske några öl för mycket?=)



På lördagen var vi självklart lite sega och jag och Lisa-Marie passade på att sova ut och dega lite i Malins hus medan hon hade hand om hennes barn=) På kvällen blev det middag på en japansk restaurang (jag beställde till och med in lite sushi) och sedan bio!









Idag körde jag hem till Indy och ÄNTLIGEN fick jag ett kort på skylten!



Jag hade en riktigt go helg och Jag, Lisa-Marie och Malin har massa roliga planer som jag kommer avslöjasnart=) Jag kom också hem till en fin överraskning, ett brev från världens bästa Olga, tack finaste du! Saknar dig GALET mycket!! 

Här kommer en bild och en film på världens skönaste unge från min jobbvecka som var=)






Nu ska jag äta middag med min familj, det är Amies födelsedag idag=)

Puss på er!!



2011-10-07 | 01:37:36

Framtidsplaner!

Nu när det börjar bli höst och lite kallare i luften inser man att det kanske är dags att börja kolla på vad som kommer hända när man kommer hem. Jag vet, och har vetat länge att jag vill bli polis, men vägen dit är ju inte hur lätt som helst. 

Jag har nu mejlat med en studievägledare som har hjälot mig lite och jag har nog bestämt mig vad som är planen för nästa år i alla fall. Jag kommer nämligen inte hinna med att göra vårens högskoleprov och kommer därför inte vara behörig till att söka polisutbildningen nästa höst. Men nu har jag kommit fram till att Rättspsykologi och Kriminologi är två kurser som går att läsa samtidigt under hösten. Sedan ska jag såklart försöka komma in på polisutbildningen till våren efter det, men det blir ett senare problem vad som händer om jag inte kommer in då=) 

Sedan har jag och min kära vän Linnea planer som smids för fullt! Jag är så TAGGAD, och det kommer bli så bra!! 

Finns inte mycket negativt att säga om den duon!=)


Jag är fortfarande lite förkyld så det är lika bra att vänta med träningen idag med. Blir till att kära hårt i helgen=) 

Puss på er!!
2011-10-05 | 23:42:40

Ny au pair!!

Vi snackade med en eventuellt ny au pair i söndags, men jag glömde helt av att tala om hur det gick! Hon heter som sagt Linn Högberg och kommer från Vårgårda=) Och allt kändes jättebra när jag pratade med henne och både jag och familjen var helt taggade till att säga ja när samtalet var över. Jag kan däremot inte förstå hur fort tiden går, känns som det var igår som jag satt och hade mitt supernervösa samtal med familjen och med Sara, som då satt i samma sits som jag är nu. 
Men i alla fall så blev det klart idag att det blir hon som kommer hit i Mars och tar över efter mig! Sorgligt, men känns så bra så det kommer bli superkul på samma gång!!

Ikväll ska jag bara slappa, kolla på en film och mysa med min bästa värdmamma!!

Puss på er!!
2011-10-05 | 03:31:55

Vad händer?

Förlåt för dålig uppdatering igen, men just nu är det mycket som händer. Det jag aldrig trodde skulle hända, har hänt. Sagan som jag verkligen trodde skulle hålla på för evigt har nu tagit slut. Innan trodde jag inte att känslor kunde ändras utan någon riktig anledning, men tydligen så kan dom det. Det gör ont i mig, och en del av mig hoppas på att slutet på sagan skrivs om!

Min absoluta favoritlåt
2011-10-02 | 20:07:09

Kul kul kul=)

Igår var en kul kväll=) Jag och Cami var ute och svängde runt. 







Och om si så där en timma så händer något sjukt! Vi ska skypa med en au pair från Sverige som denna familjen har blivit matchade med!!! Kan ni fatta att dom redan böörjar leta ny au pair?! Hon kommer från Vårgårda och heter Linn, ser mycket lovande ut på hennes ansökan så det ska bli kul att prata med henne! Jag uppdaterar efter hur det gick=) 

Puss och Kram
2011-10-02 | 05:13:28

Party hela dagen lång!

Barnkalaset idag var minst sagt galet! Barn sprang runt, cupcakes skulle ätas, presenter skulle öppnas och allt var bara hur galet som helst, men också sååååå sött. Hinner inte skriva så mycket så här kommer bilder istället.

Alla supersöta cupcaces som jag och Lily bakade igår


Här sjunger vi för födelsedagsbarnet


Ett finger till att visa, hur ska detta gå?


Vem har sagt att man måste välja, cup cake OCH brownie ska det vara!!


Hon fick världens största björn av Stuart, frågan blir ju var gör vi av den??


Min prinsessa=)


Paketöppning på hög nivå


Jag och Jenny, som tyvärr inte jobbar som städerska hos oss längre=(


Och nu sitter jag och väntar på att Cami ska komma och hämta upp mig för vi ska ut och göra Broad Ripple (bargatan här i området)



Skål på er!!


2011-10-01 | 08:34:36

Shopping till en prinsessa!

Idag har varit en stor bakdag för mig och Lily. Efter 4 timmars konstant bak hade vi lyckats på ihop 40 cupcakes med frosting och strössel, och en brownielänga=) Detta är för Lilys födelsedagskalas som hon har imorgon.

Även ikväll har jag haft fullt upp! Efter jobbet åkte jag med Insa och Jasmin (dom två tyska tjejerna som bor mindre än fem minuter från mig) till Castleton för lite shopping. Jag fick tag i en söt liten tröja och ett linne till mig, och sedan presenter till min prinsessa, Lily.

Jättekonstigt väder, men det fräckaste regnbåge jag någonsin sett!


Insa och Jasmin


Jag och Insa


När jag kom hem satte jag mig med Amie och förberedde morgondagen. Det ska vara tema prinsessor imorgon på kalaset. Och här gör man inte som hemma och pyntar lite i rosa så är det klart sen, nej här gör man VÄRLDENS grej över allt och jag kan säga att så här mycket prinsessdetaljer har jag aldrig sett! Men nu är det mesta klart och jag ska upp ganska tidigt imorgon för att hämta Amies föräldrar på flygplatsen, lämna Jules (hunden) på dagis för att sedan fara hem till ett galet barnkalas! Bilder får ni se imorgon så kommer ni förstå exakt vad jag menar=)

Nu MÅSTE jag sova! 

PUSS