2011-06-28 | 05:07:57

Kaos och frustration!!

Idag har det varit en sjukt jobbig dag! Lily har väldigt svårt att sova nu för tiden utan att vakna mitt i natten helt hysterisk, så hon är så trött på dagarna men vägrar att ta en nap. Så idag tänkte jag åka till Childrens museum men båda barnen, allt var klart och vi skulle precis gå, men så ville barnen ha något litet att äta innan vi skulle gå. McLean fick välja vad han ville ha och han valde en yoghurt. Det fanns två lika dana men med olika smaker i kylen så det var perfekt. McLean valde vilken smak han ville ha och den andra gav jag till Lily, men när båda öppnade sina och McLean redan hade börjat äta på sin säger han att han vill byta med Lily, för det var hans favoritsmak. Han frågar Lily om hon vill byta men det vill hon såklart inte, och gissa vad som händer? McLean får totalt spelet på att han inte får den smaken han vill på yoghurt!! Jag sa åt honom att han valde och nu är det som det är och om han fortsätter grina eller klaga så blir det inget Childrens museum. Han fortsatte att klaga och skrika och gråta över att han inte fick som han ville, så det blev ingen Childrens museum idag, han fick inte heller kolla på tv utan fick istället sysselsätta sig men "tråkiga" saker, typ läsa. Så kan det gå med mig som au pair!=)

Därefter så var inte Lily på sitt bästa humör och jag märkte verkligen att hon behövde en nap, men hon bara vägrade! Jag blev så frustrerad på att hon bara skrek så jag visste inte vad jag skulle ta vägen, så idag gav jag faktiskt upp med henne och satte henne framför en film istället. Orkade inte höra skriket längre!

Så det var inte den bästa dagen idag, men jag avslutade den bra med 2 timmar på gymmet=)

Förresten, jag har ju glömt att berätta mitt nya smeknamn jag har fått här, Seffi=) Hela familjen kallar mig det, och jag måste säga att jag gillar det.

Nu ska jag sova, imorgon ska jag köra McLean till tandläkaren och efter det drar vi till Kajsas pool och badar. För det ska bli KANONväder imorgon=)

Puss!!
2011-06-27 | 05:13:03

Bortglömda dagar!

Det var så mycket att berätta om helgen så jag glömde helt av min onsdag och min torsdag=) I onsdags eftermiddag åkte jag McLean och mötte Stuart på Dave & Busters. Det är ett ställe man kan äta på men också ett enormt spelställe. Massa roliga spel, allt från racerspel, till dansspel. Här är en liten film på Lily när hon tror att hon spelar ett dansspel (vilket hon i själva verket inte gör). 










Sedan köpte Stuart en jättesöt nalle till mig med Colts på=) (amerikanska fotbollslaget här i Indianapolis för er som inte visste det). 

På torsdagkvällen bjöd Kajsas granne med mig till en Comedy club. Stand-up comedy är faktiskt ganska roligt, även om vissa var bättre än andra=) Jag fick tyvärr bara en lite halv dålig bild, sen dog min kamera!



Natti Natti! 


2011-06-27 | 03:49:20

Midsommar och MYCKET mer!

Jag har haft en oslagbar helg i Cincinnati. Det har hänt så sjukt mycket dom senaste dagarna, och alla saker har varit grymma! 

I fredags jobbade jag bara till 1 (vilket jag gör varje fredag nu på sommaren), efter det åkte jag äntligen till läkaren med min fot. Jag berättade för dom att jag var hos två läkare i Sverige innan jag åkte och dom blev helt chockade över att dom inte hade röntgat foten. Så det gjorde dom nu med en gång, fort gick det, sedan kunde en läkare konstatera vad felet var. Jag har tydligen en närv som det är nått fel på, det är därför det gör ont. Och läkarna i Sverige sa åt mig att ha bra åtsittande skor och gärna en stödbinda. Nu sa läkaren att detta är enda gången han rekomenderar att INTE ha åtsittande skor på sig. Eftersom det är en närv vi pratar om så blir det bara sämre om det trycker på den. Jag har alltså gjort raka motsatsen till vad jag borde ha gjort. Han rekomenderade att jag skulle gå i sandaler eller flip-flop så mycket som möjligt. Men den bästa nyheten med detta var att han sa att jag kan träna på som vanligt!!!!=) Jag kan äntligen börja träna igen! Det enda jag ska tänka på är att inte knyta åt mina skor för hårt=) 

Glad som jag var åkte jag för att hämta upp Kajsa för att sedan bege oss till Cincinnati. Läkarbesöket blev lite utdraget och vi var redan lite sena när vi lämnade Kajsas hus, men när vi kommer ut på motorvägen står det helt still på grund av trafikarbete! Tanken var att vi skulle komma till Malin i god tid så vi kunde göra oss snygga hos henne. Men nej nej, vi fick tänka om, och istället såg det ut så här på vägen.

Vi åt i bilen...


...och vi sminkade oss i bilen=)


När vi väl var framme slängde vi in väskorna hos malin, drog på oss midsommarklänningarna och sedan åkte vi till en finsk tjej som heter Niina. Vi var nämligen inte bara där för att fira midsommar utan också för att fira en svensk tjej som fyllde 21. Hon är för övrigt från Göteborg, har gått på Samskolan och bor i Linnestan, lite kul sådär=) Vi var ungefär 20 au pairer hemma hos henne, inte bara från sverige utan vi var mer som en stor gott och blandat påse i det huset. Trots detta var vi ju tvugna att köra lite midsommarfirande, därför plockade Elin (Göteborgstjejen) fram en liten (VÄLDIGT liten) midsommarstång som vi dansade runt=)



Elin och Malin




Jag, Malin, Amanda och Kajsa




Här har vi vår midsommarstång som vi dansade runt, roligt var det minsann=)


Kajsa var KUNG på att dricka!


Efter detta var det dags att dra ut och göra Cincinnati!









Kajsa, Elin och Malin














Niina har ni i mitten, tjejen vi var hos i början av kvällen!




I taxin på väg hem


Vi hade en sjukt rolig kväll med massa dumheter=) Dagen efter mådde vi däremot lite sämre, eller inte extremdåligt men vi var inte pigga direkt. Så på morgonen åkte vi till IHOP för att äta brunch med några av tjejerna från fredagen. 

Två fransyskor plus Malin




Efter brunchen gjorde vi lite shopping, men vi var alla så trötta så efter att vi hade hittat var sitt plagg (jag köpte en skitsnygg Billabong klänning) så drog vi till ett Starbucks för att samla krafter.







Eftersom vi befann oss i Cincinnati var vi ju tvugna att ta en sväng till IKEA, vi har ju inte det hemma i Indianapolis. Det gjorde vi också, dock bara för att äta och köpa svensk mat och godis, men men=) Jag åt lax och Kajsa satsade på köttbullar. Sedan köpte jag hem MASSOR med knäckebröd och lite svenskt godis till familjen (absolut inte till mig nu när jag är så duktig och inte äter några onyttigheter).



Min goda lax=)


Kajsa med hennes efterlängtade köttbullar




Efter IKEA var klockan så pass mycket att vi inte kände av huvudvärken mer, så då var det dags för KINGS ISLAND! Jag kan säga att Lisseberg kan ju slänga sig i väggen! Herre vilka attraktioner alltså! Vi åkte bland annat världens längsta träbana. Jag lyckades till och med smuggla med min kamera upp så jag filmade en liten snutt, även om det var extremt svårt att filma med tanke på hur skakig den var (den är från 1979 så det förklarar ju det skakiga). 


















Efter några timmar där var vi helt slut och hyrde oss en film på vägen tillbaka till Malin, som för övrigt hade jobbat medan vi var på IKEA och Kings Island. Vi satte på filmen, men alla var för trötta för att hålla ögonen öppna (speciellt jag som somnade som en stock), så vi gick och la oss istället. Efter en god natts sömn tog Jag och Kajsa oss tillbaka hem, till INDY=)

Nu har jag varit på gymmet och svettats, ÅÅÅHHHH vad jag har saknat det! Jag gjorde som läkaren sa och drog inte åt mina skosnören så hårt, och det känns toppen! Nu ska jag titta på en go film innan jag ska sova=) 

God natt alla där hemma! 
PUSSS

2011-06-22 | 06:25:46

Det blir inte alltid som man har tänkt sig

Ja, som jag sa i morse så vet man aldrig när vädret ändras här. Och visst hade jag rätt, fem minuter efter att jag skrev inlägget om att det var fint väder, rullar massor med moln in! Men det var fortfarande varmt och skönt och solen var framme lite då och då, men inget ligga vid poolen väder. Så jag och barnen drog till parken, där vi stannade och lekte och lekte och lekte och lekte och lekte lite till! 

Så här såg delar av lekplatsen ut efter allt regn som kom igår!


Därefter tog jag barnen till Wendys för lunch. Första gången jag har gett barnen snabbmat. McLean frågade väldigt snällt om vi kunde äta på Wendys och idag var jag på bra humör och svarade ja=) Jag åt däremot ingenting,  klarar nämligen inte av att äta på snabbmatställen här, det går bara inte när man ser alla tjocka människor som bara vräker i sig, och då menar jag TJOCKA människor som VRÄKER i sig!



Efter lunchen åkte vi til biblioteket. Det var ju ett jättebra ställe dit man kan åka med barnen, att jag inte har tänkt på det förut. Jag anmälde McLean till sommarläsning, vilket innebär att om han läser ett visst antal timmar så får han en liten present från bibblan, sen ska han göra så tills han är uppe i 100 timmar fram till den 30e juli=) Han älskar att läsa så det är perfekt för honom. Medan McLean valde en mängd med böcker han ville läsa, lekte Lily med alla leksaker dom hade där, bland annat Tuu-Tuu-Trains (hon har blivit helt fasinerad av tåg det senaste).

Förövrigt så äter dessa två barn extremt mycket bananer, vilket är bra, men idag fick Amie nog av att åka till affären hela tiden och köpa nya bananer, så hon köpte på sig om man säger så=) 

Tänk på att detta är i princip bara till en 7-åring och en 2-åring, CRAZY!


Jag är sjukt taggad inför i helgen då jag drar till Cincinnati och firar midsommar och går på Kings Island, nöjesparken med världens längsta träbana bland annat=) 

Nu är det söööööömn som gäller, NATTI NATTI!
2011-06-21 | 15:01:23

JCC

Idag är det fint väder, (borde nog säga peppar, peppar med tanke på hur fort vädret kan ändras här), så jag ska ta barnen till JCC, det stället vi är medlemmar på, typ som ett stort äventyrsbad fast utomhus! Det ligger en kvart här ifrån så det är perfekt!=) 

Nu ska vi bara vänta på att Lily ska vakna så vi kan åka=) 

PUSS!!
2011-06-21 | 05:53:32

Monkey Joes!

Idag har regnet bara öst ner och det har varit lite översvämningar här och där. Men inte har vi deppat för det! Jag och barnen åkte till Monkey Joes, ett ställe med hoppborgar, ett STORT ställe! När jag var liten var det en dröm att få leka i hoppborgar, och detta var mer än en hoppborg, det var mer som en liten stad av hoppborgar=) Kajsa var ledig mitt på dagen så hon tog en sväng till oss och hängde med mig medan barnen hade kul i luftslotten! Jag ville verkligen bara slänga mig in och hoppa jag med, men jag har fortfarande problem med min fot (har haft det i 4 månader nu, varit hos två läkare i Sverige och ska nu på fredag till ännu en läkare) så jag valde att inte göra det.

Lily for runt som en stolle, så detta blev den bästa bilden jag fick på henne=)


Även McLean var svår att fånga på bild


Sen åt barnen lite nachochips med cheddar dip


Kajsa hittade dit


När vi kom hem var det verkligen dags för Lily att sova. Hon var dötrött så jag la henne ner för en nap direkt. Sedan var det BAKDAGS för mig och McLean=) Vi gjorde en banankaka med frosting på, ett recept som jag har fått av goa Olga där hemma i Sverige. Vi hade jättekul när vi bakade och kakan blev huuur god som helst!

McLean var en äkta bagare idag i köket


Min söta McLean, jag vill både äta upp kakan och honom!


Det här är kakan, banankaka med chikladbitar


Dum som jag är så glömde jag ju ta en bild på kakan när den var helt klar. Den hade vit frosting på och sedan ett lila hjärta som vi gjorde av en mall och strössel=) 

Nu på kvällen åt vi tacos och sen en bit kaka. Efter det for jag till Castleton (det bästa shoppingstället som råkar ligga precis mitt emellan mig och Kajsa) och sedan en sväng till Starbucks.

Imorgon planerar jag att åka till biblioteket och låna lite böcker med barnen! McLean älskar att läsa och Lily gillar att lyssna på när jag läser. Och jag lär mig faktiskt engelska genom att läsa barnböckerna, helt annan sak att bara prata och höra än att verkligen se det på papper.

En annan sak som jag för övrigt är sjukt avis på är mina päron som nu i helgen drog till Danmark med stollarna Thomas och Elisabeth för att se en konsert med Bon Jovi!! Jag vill också se dom!!! Men men, man kan inte få allt här i livet, jag har det ju ändå GANSKA så bra måste jag säga!=)

Nu är det sängen som kallar!

Pusss! 




2011-06-20 | 04:48:22

Ändrade planer!

Jag kan inte säga så mycket mer än att det blev lite ändrade planer idag på grund av att vädergudarna inte var med oss! Jag kan lägga upp lite bilder men inte alla, får inte avslöja vad vi tänkte göra, det ska ju bli en överraskning (den kommer komma inom de närmsta veckorna nu istället). 

Kajsa lagar frukost...


...det blev havregrynsgröt med banan, MUMS!


När man är två stycken och inte har någon kameraman ÄR det ok att ta kort på sig själva!


Vi satt i en bil en stund=)


Nu kan jag tyvärr inte avslöja mer, överraskningen kan komma när ni minst anar det=) 

Nu ska jag titta på lite serier, sedan sova innan det är dags för ännu en jobbvecka!=) 

Puss Puss
2011-06-19 | 04:14:13

Sex and the city!

Idag har jag och Kajsa haft en gosig dag, vi tog en snabb sväng till Zionsville och promenerade runt bland kullerstenarna. Nu ikväll har vi tittat på Sex and the city 2 men samtidigt laddat gärnet inför imorgon, för ni vet väl vad som händer då?? Nej just det ja, det vet ni ju inte!=) Det återstår att se vad för äventyr jag och min partner Kajsa kan hitta på en helt vanlig söndag i Indy!=)

Nu ska vi sova och be lite till vädergudarna att det blir bra väder imorgon!

PussPusss!!
2011-06-16 | 23:15:41

Edge of glory!

Idag hade det fina vädret hittat tillbaka och jag och Lily åkte ännu en sväng bort till Kajsas place=) 

Owen, Chloe, Chloes kompis Molly och Lily




Vi hittade ett träd som också kunde fungera som en koja=)


Och nu har jag och Kajsa hittat en låt som vi gillar starkt, tro det eller ej men Lady GaGas låt Edge of Glory. Den är för himla go den=) 



Nu slutar jag om 50 minuter, då blir det till att sova en timma, är helt slut idag!

Puss
2011-06-15 | 16:17:23

Blixtrar och dunder!

Idag är det sämst väder, åska och regn! Detta betyder att det blir en dag inomhus med massa mys!

Puss!
2011-06-15 | 01:01:11

Sommar och sol!

Idag har det varit ännu en toppendag! Jag och Lily åkte till Kajsa och gick ner till deras pool, där stannade vi och hade urmysigt hela dagen. Det är en himla tur att vi har barn i samma åldrar (förutom McLean som är lite äldre), det underlättar sjukt mycket när dom kan leka med varandra! 

Lily skjuter vatten (mest på Kajsa, det gillar vi=))


Ser ut som jag är naken på bilden, vilket jag inte är!


Cloe, Lily och Owen


Vid tretiden var det dags att hämta McLean från hans scoutcamp igen. Och på lägret träffade vi Julia som också är au pair och har en kille i samma ålder som McLean, så vi stannade ett par timmar och lekte innan det var dags att åka hem=)



Här har vi Julia, hon är från Schweiz


Nu är jag jättetrött och ser fram emot en kväll helt utan planer, bara chilla!

Puss
2011-06-14 | 15:26:58

3 månader!

Idag har jag varit borta från svensk mark i tre månader, med andra ord en fjärdedel av mitt år som au pair! Alla säger att hemlängtan blir som värst efter tre månader, men jag tycker inte det är så farligt. Klart man tänker hem på allt som man saknar lite och tänker "Tänk om jag hade varit hemma nu". Men så vet jag också på hur bra jag har det här och hur mycket jag redan har fått uppleva! Och mer blir det!

Här är lite saker jag saknar och kommer sakna under detta året!

Såklart mamma och pappa


Min syster!


Min bror


KARL!


Olga!


Dom här två stollarna


Häng med dom bästa hos Lina


Bella!


Åka ut på havet med båten! (Eller havet över huvud taget)


Det är bara några personer och saker jag kommer sakna, men å andra sidan vet jag att allt det finns kvar när jag kommer hem. Så innan jag får njuta av att vara med dessa personer och göra allt som har med vardagen hemma i Sverige att göra ska jag ha ett grymt år här i staterna först. Mina tre första månader har varit grymma och jag ska göra detta till ett år som jag aldrig kommer glömma!

Pusss!

2011-06-14 | 05:39:48

Indians!

Jag har blivit ett riktigt fan av baseball nu=) Var på min tredje match ikväll men Kajsa denna gången. Vi förlorade tyvärr men inte deppar vi för det, fler matcher blir det både för min och Kajsas del=) 

Här är lite bilder både från matchen och från tidigare idag, då jag och Lily först åkte till parken för lek, lunch med Kajsa, sedan upphämtandet av McLean på hans scoutcamp=)















Nu blir det sömn! Imorgon drar jag och Lily till poolen hos Kajsa=)

Puss
2011-06-13 | 15:17:56

Stekt fläsk!

Både jag och Kajsa såg på vädret att söndagen skulle bli kanon, så efter matchen i lördags åkte jag till Kajsa, och sedan på söndagen stekte vi i solen hela dagen! Det var på tok för varmt för att strosa runt i Zionsville, så de får bli en annan dag, poolen var bättre! Vi hade med och lunch till poolen och hade en sjukt mysig dag. När vi kom hem därifrån så ser vi att båda har faktiskt blivit riktigt bruna och fina, föruton våra rumpor, det var bokstavligt talat stekt fläsk! 

Här har vi Kajsa utanför hennes hus


Min goda tonfisksallad


Kajsa steeeker=)


Kajsa äter middag


Kajsa och hennes drömåk!


Puss!


2011-06-12 | 05:25:39

Baseball!

Min kamera dog så jag fick inte så mycket bilder, men här är i alla fall två bilder från matchen, båda på Lily den lilla linslusen! För övrigt är baseball sjukt kul och vi vann ikväll, GO INDIANS!! 

Lily var lite sofistikerad och läste en tidning på vägen in=)


Sedan var det dags för glass, som åts med hjälp av hela kroppen!


Nu drar jag till Kajsa!

See ya!
2011-06-11 | 20:13:41

Zionsville!

Jag bor som ni alla vet i Indianapolis, men stället heter Zionsville och ligger en halvtimma norr om Indianapolis. Zionsville har ett litet, litet, litet centrum (det är en kullerstensgata med lite affärer och cafeer). Första dagen jag kom hit åkte vi lite snabbt genom den gatan för Amie vlle visa mig, men det regnade, var en allmänt grå dag, inte en kotte så långt ögat kunde nå, och därför har jag inte åkt tillbaka till det stället. Jag har däremot åkt förbi det (ungeför varje dag) och tyckt att det har sett ganska mysigt ut. Och idag tog Amie mig till en liten marknad som hålls där varje lördag, och sedan visade hon mig hela den gatan med småaffärer och cafeer, och GUUUUUD va mysigt det va!

Så imorgon ska jag ta Kajsa dit och visa henne alla mysiga ställen så fler bilder kommer då. Här är bara en bild från igår kväll då vi hade en go stund på Kajsas altan och en från marknaden idag=)





Nu sitter jag och tar det allmänt lugnt ute på gräsmattan. Ikväll blir det baseballmatch med Amie och barnen igen, men denna gången ska vi inte ha platser på den sidan man sitter i vanliga stolar, utan på andra sidan där man kan sitta på egna filtar på en gräskulle och ta med sig lite pickninck. Efter det kommer Kajsa till mig för en sleepover=)

Pussar till Sverige, specielt till GÖTET!
2011-06-10 | 22:43:44

Kajsa abstinens!

Idag har jag jobbat, efter mina tre dagar då jag har varit sjuk och isolerad på mitt rum. Jag valde att ta en dag hemma med barnen, med film, lek och mys bara för att jag skulle bli helt frisk och inte bli sjuk igen! Och nu har jag nästan börjat få lite Kajsa abstinens! Vi brukar träffas minst varannan dag, men nu har det gått hela fem dagar sen jag träffade henne. Så ikväll är det dags för mig att ta mig till Kajsas place för myskväll. Ska bli gött att få prata av sig med en svensk!



PEACE!
2011-06-09 | 05:22:30

Bästa värdmamman!

Nu har jag legat helt isolerad på mitt rum i två dagar och mått lite si sådär, allt för att inte smitta resten av familjen och för att jag ska bli frisk så fort som möjligt. Och nu ikväll så knackade Amie på min dörr och kom in med en bricka med te och hemagjord banankaka (dom kallar det bananbröd här för det är inte tillräckligt sött och onyttigt för att kallas kaka). Jag har verkligen den bästa värdmamman!!



Nu ska jag sova!
Natti Natti!
2011-06-09 | 01:02:20

Syster 18 ÅR!!!!!

Idag fyller min syster 18 år! Kan inte fatta det, är inte hon fortfarande lilla Lovisa, som varken får köra moped eller dricka?! Nej det är hon inte, hon är min syster som jag ska ut och röja med på stan när jag kommer tillbaka till Götet! 

GRATTIS LOVISA!! Hoppas du får världens bästa födelsedag! Älskar dig!!


2011-06-07 | 23:13:57

Gör som mamma säger!

Jag har gjort som mamma alltid säger när man är sjuk, drick MYCKET vatten! Jag har både gjort det och sovit mycket, och febern har redan börjat gå ner, nästan helt borta=) Däremot är min hals fortfarande helt mörbultad, inte kul! 

Här är lite bilder från min goa dag igår med barnen. Vi blåste upp en liten pool som såg ut some ett piratskepp i trädgården, och där lekte vi hela dagen=)











Peace out!
2011-06-07 | 14:54:04

SJUK!!

Ute är det inte ett moln på himlen, och temperaturen är på 34 grader. En perfekt dag för att ta med barnen till Kajsa och bada i poolen. Men då ska ju självklart jag vakna upp med världens feber (39 grader) och med en hals som är hur svullen som helst!! Tajmingen är ju inte den bästa, kunde inte det ha hänt när det va tornadostorm istället!?

Jag kan bara avsluta detta deppiga inlägg med några bilder på mina värdbarn från fotograferingen i Florida, som visar att dom är dom sötaste barnen i världen!









Nu säger jag god natt igen då!!
Puss på er!
2011-06-06 | 04:02:30

Älskling!

Skypade med Karl ikväll, måste bara säga att jag Älskar dig Karl, över ALLT annat!!


2011-06-06 | 00:06:10

Goooo Helg!

Nu har det gått ännu en helg utan att jag har uppdaterat. Men som vanligt så har jag varken tid eller krafter till att sitta och skriva en lång text så bilderna får tala för sig själv=)

I torsdags kväll firade vi Stuart som fyllde år. Detta gjorde vi med världens godaste tårta=)



Jag gav honom två böcker som han Älskade!!=)



Efter det kom Kajsa på besök och vi kollade på en film och hade det allmänt mysigt med lite frukt som snacks, nyttigt och bra=) 





Sen med tanke på att Kajsa råkade vara ledig i fredags så sov hon hos mig och var med mig och barnen på fredagen. Vi gick upp på morgonen och byggde en koja, sen åkte vi en sväng till Childrens museum.

Kajsa med barnen i vår supermysiga koja=)


Kajsa med barnen på Childrens museum


På fredag kväll bjöd min kära värdfamilj med mig på baseball match=) Sjukt roligt att se det live kan jag säga, amerikanskt som bara den!




Lily den pajasen


Efter matchen var det fyverkerier, en liten film på de=)


Efter matchen åkte jag till Kajsa för att tillbringa helgen hos henne. Jag följde med på en dansuppvisning på lördag morgon som Owen hade, hur sött so helst! Därefter hade jag och Kajsa en sjukt go dag vid hennes pool. (Kajsas område har en pool som alla i samma område får använda).



Här är en film på de äldsta barnen som hade ett litet polisnummer=)




Idag var tanken att ha en till dag vid poolen, men molnen hittade hit så det fick bli en god lunch på Paradise cafe i Carmel (ett ställe typ mellan mig och Kajsa).

Här har vi Kajsa och hennes bil (läs: skrothög istället för bil ;))


Min goa sallad till lunch




Nu ska jag ta och äta en god middag med familen och ladda upp inför min härliga jobbväcka som väntar på mig=)

Pusss








2011-06-01 | 23:02:42

Planer!

Nu har jag massa roliga planer för sommaren, alla är inte helt bokade och klara eller exakt datum, men fortfarande saker som jag vet kommer ske=)

19 Juni - Då har jag en sjuuuuukt rolig sak inplanerad tillsammans med Kajsa. Tyvärr kommer jag inte avslöja vad det är just nu, det kommer ni få veta den 20e=)

24 - 25 Juni - Jag och Kajsa åker till svenskarna i Cincinnati på fredagen och firar midsommar. Där bor vi över och på lördag ska vi till Kings Island som är ett galet stort nöjesfält med bland annat världens längsta träbana.

2 - 9 Juli
- Jag och min värdfamilj åker till South Carolina, där Stuarts syster och bror bor. Då blir det äntligen bad i hav och go semester med alllt vad det innebär=)

16 - 18 Juli - Jag, Malin och Lisa-Marie drar till St. Louis på lördagen (dom kommer till mig redan på fredagen). Sedan är det dags för U2 konsert på söndagen. På måndagen roadtrippar vi tillbaka igen. 

30 Juli - 13 Aug - Dessa datum är lite ungefärliga, men tanken är att dom två första veckorna i Augusti så kommer min familj på besök. Vi kommer resa runt (var är ännu obestämt) i drygt en vecka, sen kommer mamma, pappa och Lovisa komma till Indy en vecka och vara med när jag jobbar.

19 - 22 Aug
- Jag åker till NYC för att träffa Linnea, Lina OCH Camilla!

Jag kommer ha fullt upp i sommar, vilket är GALET kul!! Nu ska jag ut i solen, sedan ska jag åka och köpa present till Stuart som fyller år på fredag=) 

Puss alla där hemma!


2011-06-01 | 15:34:53

LINNEA 20 ÅR!!!!

Idag fyller världens bästa Linnea 20!!! Hoppas du får en toppendag!!