2011-07-28 | 06:00:33

Häcken full, med apelsinskal och reseplaner!

Nu har jag packat klart och ligger i sängen och funderar på att sova. Ska trots allt upp klockan 4 i natt=) Jag har varit extremt dålig på att uppdatera denna veckan, men jag har verkligen haft häcken full kan man säga! Och idag har jag bokat en resa till New York, hoppsansa, så kan det gå=) Helgen efter att min familj åker hem till Sverige drar jag till Ney York för att träffa Lina, Linnea och Camilla som kommer på besök denna gången=) 

Här är lite bilder från veckan, apelsinätning och handling=)

Det började med att jag och McLean började fjanta lite...


... vi fjantade lite till...


...klart Lily ville vara med och busa...


...sedan spårade det totalt när Lily också ville ha ett skal i munnen, apelsin ÖVRALLT!


Lily är grym att ha med i affären, hon håller koll på alla varor=)


Nä, om man ska ta och sova nu för att orka ta sig hela vägen till San Fransisco imrgon=) 

Vi hörs om ungefär två veckor=) 

Pusssss
2011-07-27 | 14:30:49

SEMESTER!!!

Idag är sista arbetsdagen, för imorgon drar jag=) Och jag har en hel del att fixa med, bland annat tvätta, städa och packa. Så barnen kommer få leka mycket för sig själva medan jag fixar och donar lite=)

Nu ska jag i alla fall börja tvätta innan barnen vaknar! SAN FRANSISCO imorgon!!!!!
2011-07-25 | 05:20:31

Mera svett... denna gången i Cincinnati!

Nu sitter jag i min säng ännu en gång för att uppdatera om helgen=) Denna gången har jag befunnit mig i ett kokande varmt Cincinnati men min värdfamilj och Kajsa. Vi drog i fredags eftermiddag, hämtade upp Kajsa, åt middag, sedan raka spåret till hotellet i Cincinnati där vi somnade ganska snabbt. På lördag morgon vaknade jag upp vid 10 av att kajsa ligger och pratar med mig (det var tydligen efter hon hade tittat på tv med HÖG volym, kittlat mig, pratat med mig vilket jag inte kommer ihåg, och varit uppe och dushat och sminkat sig). Hon hade varit vaken från 7:50 och låg bara och väntade på att jag skulle vakna!

När jag så småning om lyckades dra mig upp ur sängen, drog vi och åt frukost innan vi for vidare till en affär som heter Jungle Jim's. En affär som har allt, till och med mat från olika länder däribland en hel avdelning med skandinavisk mat=)

Jag och McLean


Lily och Kajsa utanför Jungle Jim's


Hela stället var som en stor djungel, till och med utanför affären


En MEGASTOR hängande soppburk hängde och dinglade i taket




Toaletten som man trodde var ett utedass, visade sig vara något helt annat




Supersöta Lily






Amie köpte rosa kepsar till mig och Lily=)


Efter det var det dags för baseball!!!=) Det var stekande hett men sjukt kul! 







Jag filmade lite från matchen, men det var extremt segt att ladda upp filmer idag så jag bjuder bara på en. 

Här är Cheesy dance cam, alla som dansar cheeesy i publiken=)


Nu ska jag sova, 3 arbetsdagar kvar, sen är det SAN FRANSISCO!!!!!

Pusss!
2011-07-21 | 17:22:03

En vecka kvar!!

Precis om en vecka sitter jag på ett plan mot San Fransisco där jag möter resten av familjen!! Jag längtar så mycket att jag spricker!!!

Idag kommer Kajsa hit så vi kan ha en liten playdate med barnen=) 

Peace out!
2011-07-21 | 04:59:12

Rockstar!

Jag sitter fortfarande och tittar på alla bilder och filmer från helgen och konserten, men kan fortfarande inte förstå att vi verkligen var där, några cenimeter ifrån självaste Bono, jag fattar det inte. Men igår var det tillbaka till verkligheten med två krävande barn i 10 timmar. Men jag var så fruktansvärt trött igår så då lät jag barnen leka runt i huset utan några speciella aktiviteter inplanerade. Plus att det är GALET varmt här i Indy nu ska ni veta. Idag däremot drog vi till en vattenpark på förmiddagen, men efter några timmar blev det på tok för varmt så då åkte vi hem och åt lunch och Lily tog en nap. Efter det sprang Lily runt med McLeans nya gitarr (en leksak som spelar av sig själv). Hon är så himla söt, med gitarren runt halsen som är större än hon själv, springer hon runt och skriker "Rock'n Roll" och "Rockstar"!



Även om det är kul att leka rockstar så tröttnade hon på det efter ett tag också, så vi tog en sväng till biblioteket där vi spenderade typ en och en halv timma. Det är ett jättebra ställe, för medan McLean letar böcker och läser är Lily i lekrummet och leker med tåg, pussel och annat kul, perfekt!

När man har en heldag men barnen vill man verkligen vara för sig själv lite, så en vända till gymmet som vanligt var ett måste. Det blev ett sjukt jobbigt träningspass och det känns riktigt bra nu när jag har kommit igång med min fot och allt=) 

Nu ska jag titta på Greek, en serie som Karl har fått mig att börja titta på (och jag måste erkänna, det är svårt att sluta). 

Natti Natti där hemma i Svea rike!
2011-07-19 | 06:13:41

En halvmeter från Bono, fett nice!!

Jag vet att jag efter varje helg skriver ett inlägg som börjar med att jag inte vet var jag ska börja. Men denna gången vet jag verkligen inte var jag ska börja! Helt sjukt vilken helg jag har haft och som vanligt ska jag låta bilder och filmer få tala för sig själv=) Jag säger bara en sak, att stå längst fram på en U2 konsert och vara 30 centimeter ifrån Bono är en sak jag ABSOLUT vill göra igen!!

Lisa-Marie är taggad till tusen!


St. Louis


Vi åkte till St. Louis på lördag morgon, och på eftermiddag så turistade vi lite i staden. Det var inte en jätterolig stad, utan det som var värt att ses var den stora bågen som St. Louis är känd för och sedan stå och titta ut över floden Mississippi en stund. Downtown i övrigt var inte mycket att hurra för, däremot stället där vi bodde, lite utanför downtown, var riktigt mysigt med jättemånga restauranger och uteserveringar=)







Hej Malin!


Båten Tom Sawyer glider fram på Mississipi-floden


På kvällen blev vi rekommenderade en italiensk restaurang i vårt område. Efter att vi tog oss dit och åt riktigt god mat gick vi faktiskt hem till hotellet och hade det mysigt. Tanken var att gå ut men vi ångrade oss när vi insåg att det skulle bli 41 grader varmt på söndagen och vi skulle stå i kö hela dagen och sedan orka med konserten på kvällen.









Coolaste hunden!


På söndagen gjorde vi oss klara för konserten ganska tidigt. Vår plan var att köa för att få bra platser, vilket vi gjorde och gissa var vi stod? ALLRA LÄNGST FRAM!!!! Det var 105 grader F (41 grader C) så det var extremt varmt och svettigt, men det var värt varenda minut av väntan!



Dags att börja köa










Baja-Major=)


Äntligen inne!


Galet svettigt


Just därför började folk jubla när detta lilla moln kom=)


Denna bilden är tagen från självaste scen, sjukaste!!!!=)


Här har vi honom, BONO!!


The Edge!




Det var sjukt svårt att få bra bilder när alla rörde sig så mycket så jag filmade istället=)

Sunday, bloody sunday



Beautiful day



Han tog upp en liten kille från publiken till City of blinding lights, avis på killen!



Elevation


With or without you


Moment of surrender


Pride


Efter det var det dags att följa Lisa-Marie till busstationen, för hon var tvungen att ta en nattbuss hem för att jobba idag. Så klockan 4 somnade jag och Malin=) I morse gick jag och Malin iväg till ett massageställe där vi hade bokat tid för en och en halv timmas massage. Det var precis vad vi behövde, så trötta som vi var i kroppen efter gårdagen=)

Lisa-Marie på busstationen


Massage!


På vägen hem åkte vi förbi ett ställe som heter Pocahontas, det var lite sött tyckte vi=)


Det var absolut den bästa konserten jag har varit på, utan tvekan. Jag saknade däremot Karl extremt mycket. För mig är U2 förknippat med honom, antingen höra honom spela det, lyssna på det eller höra hans tjat om hur SJUKT bra konserten var i Göteborg och hur mycket jag missade. Nu har jag minsann också sett dom ;) Älskar min Karl och älskade konserten!  

Nu är jag verkligen i behov av att sova!=)

Pusss


2011-07-16 | 13:44:26

U2!!

Nu vaknade jag, Malin och Lisa-Marie precis upp och är sjukt taggade, för nu drar vi till St. Louis och hänger med U2!!!!


2011-07-15 | 16:09:27

Pistoldrama!!

Igårkväll kom som sagt Kajsa över efter jobbet. Hon kom vid halv 8 och vi satte oss och åt med en gång med min familj. Mitt i middagen ser jag Stuarts ögon spärras upp och sedan Kajsas reaktion när hon tittar ut genom fönstret är "Its a man with a gun in the yard"!!! Alla tittade ut genom fönstret och såg att mannnen men pistol kliver in i vår trädgård! Stuart ringer polisen men mannen springer iväg. Polisen kommer efter två minuter typ, sjukt snabbt! Men när Stuart går ut till polisen kommer en av grannarna och gissa vad? Det var bara två dumma vuxna män som "lekte" med BB guns, luftpistoler. Hur dumma är dom?? Så klart någon ringer polisen om det kommer en man med pistol springandes genom trädgården! Och det gör ju sjukt ont om man blir träffad av en luftpistol, och dom ska vara vuxna?! 
Men men, den stressiga och nervösa stunden blev istället sjukt mycket skratt för några minuter=)

Men efter middagen tänkte jag och Kajsa ta en powerwalk, vilket vi gjorde. Problemet var bara att vi virrade bort oss och hittade inte hem! Så det blev en extremt lång promenad på två timmar innan vi (med hjälp av en trevlig snubbe) hittade hem=) 

Idag jobbar jag bara halvdag, slutar klockan 1. Då drar jag direkt till gymmet och efter det har jag lite småsaker jag måste fixa. Ikväll ska jag med familjen på någon konsert utomhus, sedan kommer Malin och Lisa-Marie för vi drar på U2 imorgon bitti!!!!!!=) 

Nu ska jag till affären och handla pic-nic mat till familjen ikväll=) 

Puss Puss!!
2011-07-15 | 05:58:41

Stuffed animal party!=)

Imorse när jag vaknade upp och gick upp för att börja göra svenska pannkakor som jag hade lovat McLean, hittade jag Lily som satt i en tvättkorg med sin gröna mysiga filt och tittade på Tangled (hennes favoritfilm för tillfället). Jag sprang och hämtade min kamera för det ville jag inte missa att ha på kort.



Sedan var det dags för pannkakor, SUCCE!








Barnen är helt galna i Play-doo så det blev lite lek med det även idag




Efter det ville McLean och Lily ha ett stuffed animal party. Vad dom menade med detta var att ta ner alla gossedjur till tv-rummet (och det är inte bara några nallar utan det är EXTREMT många gossedjur). Vi gjorde detta och hade ett riktigt party med musik, dans, sång och massa mys bland en stor hög av gossedjur. 

Detta var när endast hälften av gossedjuren var nere=)



Och självklart en liten film från Lilys sköna dansshow=)


När vi var klara med vårt party åkte vi till Mimis (Stuarts föräldrar) McLean skulle nämligen dit för att spendera natten hos dom. Så på eftermiddagen var det bara jag och Lily, så det blev en tripp till Kajsa. Hon hade en grymt dålig dag idag så hon behövde piggas upp. Gullig som hon är så hade hon gjort en fruktsallad som vi mumsade i oss när jag kom dit, sedan satt vi och pratade skit medan barnen lekte. En snabb sväng till poolen hann vi också med innan det var dags för mig och Lily att åka hem. Men när vi är på väg hem (nästan hemma mer exakt) inser jag vilken extrem tabbe jag hade gjort.... jag glömde Neah hos Kajsa!!!!! Detta var INTE bra! Men som tur var så hade vi planerat att Kajsa skulle komma till mig efter jobbet så det blev bara några timmar utan detta extemt viktiga leksakslammet=) 

Pussss!
2011-07-14 | 05:59:16

Uppdatering!

Här kommer lite uppdatering om vad som händer i mitt liv just nu=) 

I måndags var vi alla väldigt trötta och hängde hemma i huset. Det var extremt varmt ute så vi satte igång vattenspridaren som vi kunde svalka oss i=) 



Lily är kunglig på att köra McLeans eldrivna jeap=)


Igår stack vi först iväg på ett besök till tandläkaren, det varnämligen dags för Lilys första besök någonsin=) Det dom gjorde var att räkna tänderna i princip, men Lily var jätteduktig och tyckte det var extremt kul att trycka på knapparna som flyttade stolen upp och ner=) Efter det åkte vi till en vattenpark för att träffa Kajsa och hennes två små troll. Det var väldigt skönt, för barnen lekte för sig själva och jag och Kajsa kunde tjöta lite, hade ju inte träffat henne på ett tag=) 





Min snygga McLean




Och idag har vi hunnit med massor!! Det började med att jag skulle åka till Childrens museum med barnen. Amie har skrivit upp oss som medlemmar där och betalat och hela köret, men vi väntar fortfarande på medlemskortet. Men när jag kommer dit så hittar dom inte oss i systemet, så jag kommer inte in på medlemskapet, och det är dyrt att bara gå in en gång. Så vi gick ut på utsidan och lekte bland kinesiska muren, pyramider, colosseum och annat kukl, sedan tog jag dom till Monkey Joes istället, det roliga stället med alla hoppborgar. Vi hade jättekul men efter några timmar där var det dags för hemgång. Vi stannade till på affären på vägen hem, och det är lite komiskt att folk verkligen tror att jag är mamma till dessa barn. Okej när det bara är jag och Lily, men jag är LITE för ung för att vara mamma till en 7 åring! Men i alla fall så drog vi oss hem efter det och lekte med Play-doo och jag lärde barnen svenska sånger. Så nu kan både McLean och Lily små grodorna på svenska (eller Lily kan bara dansen och lite av sången men McLean kan hela sången också).

Här sitter dom på kinesiska muren och gör kinesögon (det går bättre för vissa ser man ja=))










Svampbob-glass, "smakade skit redan i mun" som min pappa hade sagt!




McLean lyckades skrämma mig när han hade målat sig som en tiger!


Nu har jag varit och tränat (som vanligt efter jobbet nu för tiden när man inte har ont i foten och allt). Det ska bli gott att sova nu, för imrogon ska jag upp tidigt och överraska barnen med svenska pannkakor, dom ÄLSKAR mina pannkakor!

Puss Pusss!!!
2011-07-12 | 20:25:01

Resan är bokad!!!!!

I morse ringde min mamma och sa att dom äntligen har bokat resa hit!=) Så den 28 Juli drar jag till San Fransisco, möter upp familjen där, bilar runt i Kalifornien i 9 dagar. Efter det drar alla förutom Fredrik (som tyvärr måste hem och plugga) till Indy där dom ska vara med mig en vecka! Jag är galet glad och kan inte vänta tills dom kommer!!!!!=) 

BARA 16 DAGAR KVAR!!!!!!!!!!


2011-07-11 | 16:07:10

South Carolina!


Som ni ser har jag inte uppdaterat på länge, det är för jag har glassat runt i South Carolina i drygt en vecka. Vi har haft en GRYM semester, och om jag ska flytta till USA någon dag så ska jag minsann flytta dit!

Resan började redan förra fredagen då vi satte oss i bilen och drog mot Knoxville. Det ska egentligen ta 6 timmar att ta sig dit men med två barn i bilen så tog det 8=) Där stannade vi en natt för att sedan åka sista biten på lördagen. Och från och med att vi kom fram förra lördagen så har vi bara haft det allmänt gött i ett SJUKT stort beachhouse. 

Detta är en tradition som Stuart och hans familj har haft sedan han var liten, att ses varje år i South Carolina. Vi var ungefär 20 personer som bodde i samma hus, allt från småttingar till gamlingar. Vi hade egen pool men också bara några meter ner till stranden, vilket var extremt skönt att få bada i nu efter alla poolen=) 

Stuarts ena bror, Geoffrey, bor där nere och jobbar med att sälja Jet-ski, så några dagar var jag ute flera timmar med honom och bara lekte runt i vattnet. Det är för övrigt sjukt jobbigt om det blåser så mycket som det gjorde när vi körde, jag hade träningsverk som sjutton i benen efter det. Sedan var jag iväg på spinning två dagar också. Stuarts syster, Allison, som också bor där nere är spinninginstruktör och drog med mig på två av hennes pass, hurtig som jag är=)

Allt var så avslappnat, gött och kul under veckan så jag glömde helt av min kamera så jag har inte så mycket bra bilder, men ni ska få se dom få bilderna jag har=)

Lily bestämde sig för att köra=)


Snygga McLean


Att barnen hade var sin DVD spelare var räddningen under resan!


Bilen var FULLPACKAD!


Vi dog av skratt när vi såg denna packningen, så det går till i Kentucky!


Benjamin, en av kusinerna (Allisons son)


Samuel, en annan kusin


Här är Allisons man, Bob, som stod för matlagningen hela veckan, han är nämligen en sjukt duktig kock!


Stuart


Amie


Här har vi Harrison (Benjamins bror) ochMcLean






Stuarts syster Allison med Harrison=)


Amie och Lily i vår pool


Jag och Lily på stranden


Nyfångade, levande krabbor...


...som sedan lagades och åts, mums!


Harrison


Stuarts kusin Scott göttar




Sista dagen var det dåligt väder så då passade vi på att göra lite shopping plus ett besök på biografen


Vi var inne i en prinsessaffär


Benjamin på väg till bion


Lilys första biobesök, vi såg CARS 2


Fyra söta ungar!


Igår när jag kom hem packade vi upp, sedan var jag ute och gick en powerwalk i en och en halv timma, det är en annan sak som är jobbigare än man tror.

Nu ska jag till Childrens museum med barnen!=) 

Puss Pusss




2011-07-01 | 14:47:01

Kommentarer!

Nu sitter jag här och äter min gröt i väntan på att alla andra ska vakna och innan-vi-ska-på-semester-stressen börjar. För hur man än gör så blir det stressigt dom sista timmarna innan man åker, speciellt med barn i huset=)

Jag  märkte när jag vaknade att mina goa syskon hade kommenterat mitt förra inlägg, va glad man blir då=) Jag blir verkligen glad för alla som kommenterar, Lovisa du ligger nog i topp på min lista nu för antal kommentarer!=) 

Och insåg också i denna stund att juli har börjat!!!!! Var tar tiden vägen???? Men, tiden går fort när man har roligt, vilket stämmer alldeles utmäkt för mig just nu=) 

Puss på er alla där hemma, nu drar jag hit!



Puss Puss!




2011-07-01 | 02:09:39

Lever livet!

Efter tisdagen som var extremt jobbig har jag nu haft två riktigt goa dagar! Vi har haft kanonväder och hållt till på JCC hela dagarna! Ibland undrar jag faktiskt om man kan ha ett bättre jobb än det jag har!=) 

Barnen hittade några kompisar att leka med!


Lily är söt som vanligt=)


Här är McLean och hans flickvän Audrie, såååå söta!


Lily tog en liten nap (med liten menar jag 10 minuter=))


McLean äter vattenmelon


Jag har äntligen börjat träna igen=) Ful bild, men var ju bara tvungen att ha bevis på att jag har vistats på gymmet=)


Nu har jag precis packat barnens väskor för imorgon, då hela familjen åker till SOUTH CAROLINA på semester=) Vi åker imorgon bitti, stannar för övernattning på vägen och kommer fram på lördag eftermiddag=) Sedan är det en veckas semester med Stuart släkt som gäller. Hans ena bror och hans syster bor där, och hans föräldrar som bor här i Indy kommer också på besök. Det blir en grym vecka med massa sol och bad. Och det bästa av allt, 20 meter till stranden! HAVET & SALTVATTEN!!!=)

Nu ska jag packa mina saker! 

Peace out! Ses om 10 dagar!