2011-12-28 | 23:15:53

Degdag!

Idag har vi bara degat. McLean har haft en himla hosta så jag har inte velat gå ut, så det har blivit film, mys och spel på hans fotboll/basket/golf/soccer leksak som han fick i julklapp! Jag stod och övade kast med en amerikansk fotboll på den igår i evigheter, har faktiskt träningsverk i armen efter det=) Och sedan drog jag även till gymmet igår för första gången på typ en månad, välbehövligt, jag kan knappt gå idag sådan träningsverk jag har=) 

Jag slutar om en timma, då blir det mallet och leta nyårsoutfit och sen gymmet=) 

PUSS
2011-12-28 | 14:28:20

Dancing Queen

Hittade en lite rolig film från när jag Sara och Vicki var ute och önskade att dom skulle spela Dancing Queen, vilket dom också gjorde!=) 


2011-12-27 | 20:51:14

Snööööööö!!!!!

Äntligen kom det vi väntat på alltför länge, SNÖ!!=) Så nu har jag och barnen varit ute och lekt i snön hela förmiddagen, skitmysigt! 

Redo!


Min prins och min prinsessa! 




Harrold, vår nye vän=)


Nu sitter vi här inne och myser med filtar och barnen dricker varm choklad! 

Igår hade jag och Lily en mysig dag för övrigt. Vi gjorde lite kakor som blev riktigt fina måste jag säga (mer åt det gräsligaste jag har sett men men).

Va tycks?=)




Lily var mer intresserad i att äta strösslet än att dekorera=)


Lily dansar i hennes Boogie - monster skor=)


Ikväll blir det filmtittande med Joe, han har inte sett Bridesmaids, det är ju bara ett måste!! Tror jag har sett den 10 gånger nu, galet rolig film!! 

Puss på er!!
2011-12-27 | 05:47:46

Det var den julen det=)

Jaha, nu var den julen över! Jag har verkligen haft det hur bra som helst och är bara såååååå glad över att jag hamnade i den familjen jag hamnade i. Även om jag är lite avis på mig egna familj som befinner sig i Thailand nu och med högsta sannorlikhet lever loppan på stränderna! 

Kusin Benjamin som ville se ut som en gangsta' tomte=)


McLeans reaktion när han fick sitt DS något (liten spelsak) (klädd i en tröja han fick utan mig på morgonen)


Stuarts bror Goeff, och lilla hunden Oliver


Hollie, Melanie och jag


Harrison och Benjamin var tomtar för kvällen


Söta Harrison!


Systrarna Melanie och Amie


Jag och Stuarts syster Allison






Efterrätt??


Klart det skulla vara efterrätt=)


Inte lite efterrätt heller!


Så efter gårdagens julfirande var vi alla trötta idag. Vi har mest chillat runt och haft en allmän go dag. 

Men nu till något sjukt kul, nyår är planerad!! =) Det blir Cincinnati med Malin, Elin och en tjej som heter Lisa! Vi har fått ett gratisrum på Hilton i downtown, nära en klubb där Malin även har fixat vip biljetter! Kommmer bli grymt!! Ska bara hitta nått att ha på mig!=) 

Nu blir det sängen! Puss på er!!
2011-12-25 | 06:48:50

Merry fucking Christmas!!

Tiden bara går och går och går!! I torsdags åkte Cami hem vilket var extremt jobbigt! Det var bara jobbigt att säga hej då till Sara och Vicki som jag vet att jag kommer träffa snart igen, tänk då att säga hej då till Cami som kommer befinna sig på andra sidan jordklotet! Men vi drog en sista utgång till broad ripple i onsdags=) 

Här packas det=(


Cami hade inte råd att köpa nya väskor så hon packade i flyttlådor, SKÖNING!!


Broad Ripple väntade=)


Cami och Joe


Jag och Kevin, som var GANSKA så full när denna bilden togs...


...och när denna bilden togs...


... eller ja, hela kvällen faktiskt=)


Den klassiska Wild Beaver-spegel-bild=)










Fernanda från Brasilien va med=)








Det var JOBBIGT att säga hej då till denna människan ska ni veta!! 


Sedan var det dags för fredag, då var det familjefoton på g igen=) 

The Carter family (Stuarts familj)


På fredagkvällen kom Amies syster Melanie med hennes fru Hollie. Vi hade lite myspys innan jag drog på mig partyfacet igen och drog ut för att festa så där dagen innan julafton=) Självklart hade jag tappat bort min kamera så jag har inga bilder från den kvällen! (Kameran är nu återfunnen)

På Julafton (igår) var vi, till och med jag, i kyrkan=) Sen var det middag och julklappslek med släkten, det slutade med att jag gick ur leken med ett Indiana Redneck wine glass=)

Bästa vinglaset ever, lock har det och allt=)


Julaftonskvällen gick för min del ut på att slå in alla presenter. Här firar man ju jul på juldagen=)

Och nu är det äntligen juldagen och jag har precis haft en magisk juldags morgon! Så mycket julstämning och så många julklappar på samma gång!! Nu chillar vi lite innan vi ska iväg och träffa resten av släkten hos Styarts föräldrar=)

McLeans julklapp=)


Dom matchande isbjörnspyjamasarna var självklart på=) 


Lily var ganska så trött efter all paketöppning=) 


Melanie


Tv-rummet under paketöppningen...


... tv-rummet efter paketöppningen=)


Nu ska jag bara ta en dush och sedan kila iväg med familjen till Stuarts föräldrar där det väntar julmiddag och julmys=) 

Puss och God Jul på er allihopa!!
2011-12-20 | 07:30:11

Hatar hej då!

Nu har Sara och Vicki packat klart och vi har myst framför Love Actually=) Dom åker hem imorgon eftermiddag och jag vill verkligen INTE att dom åker hem! Vi har haft galet kul och hade gärna haft dom här fram till i April då jag lämnar landet!

Ifredags var det givet med utgång efter en veckas jobbande! 






Sara hittade sin Bar-Papa!
´



Nattamat!


Cami fick tvåsoffan=)


Alltid en dagen efter bild, denna dagen var Cami offret!


Då var det lördag och dags för födelsedagskalas för McLean=) Dom hade det på ett ställe där barnen fick göra var sin tavla och sedan leka och busa och äta tårta.

McLean med tårta i hela facet!








Efter det var det födelsedagsmiddag för McLean, och sedan fick jag Vicki och Sara var sin julklapp av Grandma och Grandpa=) Var sin SNUGGIE!!! (en filt med armar=))




Senare på kvällen var vi i all fall taggade för den sista vändan till Broad Ripple för Vicki och Saras del. Jag glömmer självklart alltid av att jag har en kamera med mig men några bilder fick jag allt=) 




Sara och Morgan


Men hallå drägg på dansgolvet där ja!


Idag har jag försökt få gjort lite julhandling, gick sådär måste jag säga, men men=) 

Nu ska jag sova sova sova!

Pusss
2011-12-16 | 16:08:13

Livet e en fest!!

Livet e en fest är ett mycket bra motto som jag lever efter just nu! Det är galet kul att ha Sara och Vicki här så man får passa på innan dom åker hem på tisdag! 

I onsdags var det Broad Ripple som gällde. Jag tänker inte säga mer än att det är tur att bilderna inte visar allt som hände den kvällen=)

Att byta strumpbyxor i bilen är inte det lättaste, men Vicki kirrar!


Ännu en som blev bundis med hunden som vi döpte om till Majsan=)


Vi hamnade på Wild Beaver där vi körde Dancing Queen i kareoke micen=)


Här håller vi till på The Vogue där det är Retro Rewind varje onsdag!


Idag ska jag hämta upp Amies föräldrar som kommer för McLeans födelsedag. Han har kalas på söndag men fyller år på måndag=) 

Nu väntar tvätt och frukost!!

PUSS på er!!

2011-12-14 | 20:48:16

9 Månader!!

Kan ni fatta???!!! 9 Månader har jag befunnit mig i USA idag! Jag börjar känna mig sjukt stressad och bara tänka tanken av att jag kommer åka hem gör mig helt förstörd! Borde jag ha förlängt ändå?;) Nej, ett riktigt bra år som kommer sluta på topp, jag lovar jag ska inte förlänga mamma! 

Idag är det onsdag och det ösregnar och är grått. Detta liver vi upp med en kväll i Broad Ripple, lill lördag för fasen! =) 

Nu ska jag äta mig en sallad som Sara och Vicki har varit så gulliga och köpt till mig!

Puss Puss
2011-12-13 | 01:41:55

BBBBra Helg!!

Som sagt, i fredags åkte jag till flygplatsen och hämtade Linnea. Det kändes galet skönt att äntligen få krama om henne igen, speciellt här i Indy för omväxlings skull=) 

Eftersom hon bara skulle vara här i tre dagar var det fullspäckat schema som gällde. Direkt från flygplatsen åkte vi in downtown och åkte upp i The Circle tornet som finns mitt inne i Indianapolis. Efter det tog vi en varm choklad på ett ställe som är känd för deras varma choklad, smaskens!! 

The Circle tower




Chokladdags


Min prinsessa


Efter det åkte vi till Castleton för att visa var jag shoppar=) Men efter det var det dags att ta sig hem och visa huset och hur jag bor. 

Vi hann vara hemma i några timmar, umgås lite med familjen, ta det lite lugnt innan det var dags för tokigheter i Broad ripple=) 

Joe och Sara










Till och med jag blev kompis med den där hunden=)


På lördag morgon drog jag, Linnea, Vicki och Sara till Chicago=) 



I hissen på väg upp i Willis tower


Här står jag uppe i världens näst högsta byggnad=)










Efter lite tid inne i downtown åkte vi tillbaka till hotellet. På kvällen kom Oscar och hans två normänn till kompisar på besök. Så vi sov 7 pers i ett rum för 2, perfekt!

Här testar vi studsen i sängarna, och jädrar va vi flög=) 


Bärs och kortspel


Fick äntligen träffa Oscar igen


På söndagen hann vi in till stan och åt asiatiskt och tog en sväng förbi "Bönan" innan vi drog hem till Indy och släppte av Linnea på flygålatsen=)







Sara och Vicky sov som stockar på vägen tillbaka till Indy


Ikväll har jag och Sara dansat Just Dance och sjungit kareoke. Vi blev helt sölut så nu ska vi unna oss en bira för det=)

PUSS
2011-12-09 | 14:00:16

Linnea i INDY!!

Nu har jag precis tagit en dush och ska städa till mitt rum lite snabbt innan det är ddags att ta sig till flygplatsen! Efter nästan 9 månader får jag äntligen besök av bästaste Linnea!!! Vi kommer vara i Indy idag och imorgon bitti drar vi till Chicago för bus!

Pusss
2011-12-08 | 17:10:52

Onsdagshäng!

Idag är det torsdag och igår träffade jag Cami för första gången på alldeles för länge! Hon har haft besök av hennes familj och kompis så det har varit fullt upp. Det som är riktigt tråkigt är att hon har bestämt sig för att åka hem till Argentina igen, och hon åker så snart som den 22e december. Jag har kommit henne sjukt nära på ganska kort tid och hade hoppats på att ha henne här hela tiden, men men, nu har jag någon att hälsa på i Buenos Aires=)

Vi tog i alla fall en sväng till Broad Ripple igår, vilket var lyckat som vanligt!=)









Blues Brothers=)


Cami sjunger kareoke


Nu ska jag till Posten för att posta lute julkort, sedan blir det lunch med Cami. Ikväll är det städning av rum, McLeans körs julkonsert och filmtittande med några kompisar som gäller! Och imorgon bitti ska jag och Lily åka till flygplatsen och hämta upp ingen mindre än Linnea!!!=) 

Pusss



2011-12-05 | 16:45:46

Julstämning!

Sverige kan minsann gå och slänga sig med vad vi kallar julstämning! För i helgen hjälptes vi alla åt att dekorera huset, och det har nu förvandlats till ett sagohus! Vi har lyssnat på julmusik hela tiden och haft det allmänt mysigt!

Ett försök till att göra ett fint pepparkakshus med barnen=)


Utan dekoration...


...Med dekoration=)




Kvällarna har där emot sett helt annorlunda ut. I fredags var vi på en konsert och såg the Canal, Saras kompisar spelade i bandet, och det var riktigt bra måste jag säga=) Därefter blev det utgång i Downtown för omväxlings skull.







Joe trodde han har glömt nyckeln och klättrar upp på taket för att ta sig in genom fönstret...


... det visade sig att nyckeln hela tiden låg i hans ficka och att vi fick och släppa in honom istället=)


På lördagkvällen, efter en hel dag med julpynt bestämde jag och Sara oss för att en sväng till Broad Ripple kunde ju inte skada, men det gjorde det minsann visst. För vi var först på Tavern och hade trevligt innan vi drog vidare till ett annat ställe, och gissa vad som händer? Mitt id som har fungerat att gå in på under 8 månaders tid blir taget!! Så just för tillfället har jag inget att gå ut med, men till helgen kommer jag förhoppningsvis ha ett nytt (Sara och Vick jobbar på det=)). För på fredag kommer ju ingen mindre än Linnea hit!! Sjukt taggad!!!

Sara käkar nattamat (hon fnissar när hon äter för hon blir så glad av mat ibland=))


Jag blev bundis med Joes hund, tro det eller ej, så han fick posa lite med Sara=)


På söndagen var vi på Lilys första dansuppvisning! Det var något av det sötaste jag har sett!! Jag blev så stolt över henne när jag såg henne där uppe på scen=)

Lily har vi näst längst till vänster


Idag är det tisdag och jag ska till posten idag och skicka iväg lite julkort. Nu vaknade Lily precis=) 

Puss på er!!






2011-12-01 | 18:08:36

Sköööönaste ungen!!!

Här är ännu en film på min lilla Prinsessa, som helt ärligt är det skönaste ungen av alla!




Peace out!
2011-12-01 | 17:44:15

Thanksgiving=)

Så här långt uppehåll från bloggen har jag nog aldrig haft, men nu är jag tillbaka minsann=) 

Men som vanligt är jag alldeles för lat för att skriva en hel novell och bjuder därför på bilder istället!

På vägen till Atlanta såg vi en Volvo med en svensk flagga


Samma dag som vi kom åkte vi på en ljusshow, riktigt julmysigt var det!


Till och med en liten film fick jag till


Efter ljusshowen var det dags att fira Melanie och Holly som hade fyllt år (Amies syster och hennes fru)


Sedan var det Thanksgiving och det var dags för lite Beanbag spel innan allt ätande började=)


Sara visade sina skills!


Jag och Viktoria, ätandet har börjat och höll på alldeles för länge, fy va mätt jag var!


Dagen efter Thanksgiving drog vi till Coca Cola museet. Colan kommer nämligen från Atlanta=)


Chill visselpose




Söta Lily med en väldigt gammal Coca Cola maskin


Den här maskinen packeterar flaskorna=)


3D bio bjöd dom också på=)


Bästa värdmamman!!!


Man fick sig självklart en flaska Cola på vägen ut=) 




Vi byggde lite korthus=)


Vi spelade fotboll=)




McLean shottade (vatten) ur sitt nya shotglas=)


På väg hem och Lily släpper inte hennes nya fotboll en sekund=)


Vi kom hem i måndags och det blev minsann en utgång med Sara och Vicky med en gång=) Skitkul att äntligen ha min host-syster här igen! Att hon har dragit med Viktoria gör ju inte saken sämre direkt=)





Idag är jag så trött att jag vet inte var jag ska ta vägen! Det blev en vända till Broad Ropple igår igen och kanske lite senare än vi tänkt. Med andra ord så kom vi hem kvart över 6 i morse och jag började klockan 8, kanon=) Så idag blir en degdag med lite lek i snön med Lily=) 

Puss!