2011-08-31 | 05:57:18

Dancing kids!

Idag drog Lily och jag iväg och mötte Owen och Kajsa. Vi möttes på ett ställe där man kan köpa frozen yoghurt, som är typ exakt samma sak som mjukglass men sägs vara väldigt mycket nyttigare. Man tar hur mycket man själv vill ha, öser på med topping (som det finns alla smaker och varianter av) och sedan betalar man för hur mycket det hela väger=) Jag och Kajsa tog ingenting men barnen åt så dom teg!=)

Lily lät hästsvansen sitta HELA dagen vilket är extremt ovanligt=)


Lily valde chokladyoghurt med jelly beans och strössel




Vi satt ute där det spelades musik, och som ni ser på bilden så började självklart Owen och Lily dansa! Titta på denna filmen och försök komma på någon sötare:



Imorgon är det onsdag och vi har bestämt att dra igång våra hederliga onsdagsträffar på starbucks igen. Det har kommit jättemånga nya au pairer nu under sommaren som jag inte riktigt har koll på, så det ska bli kul att träffa alla=) 

Nu är det sova som gäller! Natti Natti!!
2011-08-29 | 16:06:11

Katy Perry!

Jag har ju helt och hållet glömt av att berätta att jag och Kajsa ska på Katy Perry om två veckor=) Hon kommer till Indianapolis så vi behöver inte ens ta oss någon stans! Och Robyn är förband på många av Katys konserter, det hade varit extremt kul att se henne också medan man ändå är igång=) Men hon är inte med på alla konserter så ska försöka snoka i det lite om hon kommer hit eller inte!



Nu blir det powerwalk med Lily igen=)

Peace!
2011-08-29 | 04:43:50

Tiden går fooooort!

Nu går tiden så där sjukt fort igen! Det känns som sommaren precis började, men nej, där har jag fel. Rättare sagt, den är snart över!

Denna veckan har jag gjort allt möjligt kul, det såg ut ungefär så här:

Vattenpark med Kajsa och Owen






Baseball med Kajsa och en ny au pair från Argentina, Cami heter hon=)


Jag har powerwalkat med Lily


Fredagkvällen spenderade jag och Kajsa på en Drive-In Bio, såååå amerikanskt, men såååå mysigt=)






På lördagen hängde vi på JCC och hade det gött




Lite shopping hann vi med innan det var dags för ett jobbigt träningspass=)


Vi var helt döda på kvällen efter både mycket sol och hård träning. Så det blev en myskväll som vi festade till med Mamma Mia och massa melon, jordgubbar och annanas=)

Idag drog vi in till downtown för att först gå runt lite i stan (vilket vi aldrig gör för vi har allt vi behöver runt förorterna där vi bor), och sedan var det dagt för min värdpappas gig=) Han är ju med i ett band som drar in pengar till oliga organisationer som behöver det.



Go COLTS (Indianapolis amerikanska fotbollslag)


Henle and the Loops heter bandet=)


Snygga McLean...


...och sockersöta Lily=)


Jag laddar upp för ännu en jobbvecka, som mest kommer bestå av packning och annat fix inför vår lilla trip till Myrtle Beach, South Carolina, på fredag. Vi är bara borta till på måndag, men ska bli kul ändå. Speciellt att få bada lite till i saltvatten=) 

Nu slocknar mina ögon!=) NATTI!!
2011-08-24 | 22:47:45

Inlägget som är svårt att sätta rubrik på

Idag har varit en bra dag! Jag och Lily har pysslat, lekt, tagit en nap tillsammans, ritat, gungat och mycket mer! Det är väldigt skönt att bara ha henne nu på dagarna när McLean är i skolan, även om det är lite tomt! 

Nu slutar jag om några minuter, då bär det av till gymmet och ett megapass med massa svett och tårar som väntar!!! 

Imorgon kväll blir det baseball med Kajsa och en ny au pair från Argentina=)

Pusss

2011-08-24 | 04:28:59

Brudarna i New York = SUCCE!!

Finns inte många ord som kan beskriva hur tur jag har! Jag har världens bästa kompisar!! Jag har precis haft ännu en sjukt härlig helg, denna gången med dom gamla goingarna i New York!

Jag hämtades upp på La Guardia flygplats på fredageftermiddagen av bästa Linnea! Vi tog n sväng förbi mataffären och köpte på oss lite mat men också saker till vårt storbak som vi hade den kvällen. Vi ville överraska Camilla (som kom på lördagen) och gjorde därför cupcakes och brownies=) Vi hade galet kul när vi gjorde dom och det kändes inte som jag hade varit iväg från Linnea en enda sekund!

Våra extremt fina cupcakes=)


Och våra extremt goda brownies!




Det slutade med att vi bakade fram till 12 innan vi hoppade i säng=) På lördagen vaknade vi upp och tog först en snabbis till några affärer i närheten av Linnea. Och med tanke på att vi skulle in till Manhattan på söndagen ville vi inte shoppa nått på lördagen. Men det slutade med att jag och Linnea kom hem med nya gåskor (Reebook EasyTone som tydligen ska forma rumpa och lår bättre än andra skor=)) och lite annat smått och gott!=) 

Sedan gjorde vi oss en god tonfisksallad och åkte ner till vattnet och hade det allmänt mysigt.





Sedan ringde Lina och berättade att hon hade hämtat upp Camilla och att dom var på väg hem till Linnea=) Efter att dom kom runt 4 på eftermiddagen var det tjööööööt som gällde hela kvällen. Vi hade så mycket att prata om, och tiden gick alldeles för fort! Men vi hade en sjukt mysig kväll ute på altanen med mat, prat och myggbett. Kan det bli bättre?!







MYS!!




Mycket skratt blev det!=)


Men till slut fick det vara nog och vi hoppade i säng, vi ville ju orka med en hel dag på stan. Och med en hel dag så menar jag en hel dag! Vi åkte in lagom i tid till att affärerna öppnade, sedan var det shopping som gällde hela dagen. Speciellt för Camilla som för det första är en Shopaholic, men också för att hon hade sparat pengar (mycket pengar) som hon bara skule spendera på shopping! 

När vi till slut gav upp och var helt slut, tog vi oss tillbaka till Long island där vi hade ännu en kväll med mys. Vi lagade tacos och var tyvärr tvugna att sitta inne på grund av ett åskoväder som kom på kvällen!

På väg in till Manhattan=)


Min snygga New Yorkare!


Vi strosade...


... och shoppade=)











Dagen därpå, alltså på måndagen, min sista dag i New York, spenderade vi på en outlet som låg 1 timma från Linnea. Där hittade vi massor av fina märkeskläder, jättebilligt var det med! Men innan dess så åt vi brunch på IHOP, Camilla var ju bara tvungen att få sig en dos av amerikanska pannkakor=)





Vi spårade ur totalt i Ralph Laurens omklädningsrum


SHOPAHOLIC!!


Efter den sista goa dagen med tjejerna var det dags för mig att fara tillbaka till Indy. Det var extremt jobbigt att säga hej då, även om man visste att det kommer gå huuuur fort som helst och att vi snart är hemma igen, var det jobbigt att skiljas efter en så sjukt grym helg!

Men nu är jag tillbaka i alla fall, och som sagt har jag extrem tur som har så goa kompisar. Kan inte göra annat än att längta liiite till när vi alla är hemma i Sverige och allt är som vanligt igen! Men innan dess har vi massa smaskiga saker som står på shemat. Nästa blir ännu en trip med värdfamiljen till South Carolina nästa fredag, och helgen efter det drar jag och Kajsa till Chicago och pluggar. Då kommer jag äntligen få träffa Oscar Lagström som precis kom dit för att plugga och spela fotboll. Nu blev det mycket på en gång så det kanske är bäst att jag lägger av nu innan jag glider iväg alldeles för långt.

Nu ska jag skypa med Lina och Camilla som är i New Jersey!=)

Pusss
2011-08-19 | 03:09:39

En vanlig torsdagkväll = Packa

Ännu en torsdag jag sitter och tänker på vad jag ska packa ner i min handbagage väska, som nu har varit med på ganska många resor. Jag jobbar till klockan 1 imorgon, sedan bär det av till flygpatsen! Urgulliga Linnea kommer och hämtar mig på flygplatsen i NY, och vi kommer ha en kväll bara vi två imorgon eftersom Camilla kommer inte förräns på lördag! 

Jag är taggad till tusen och kan inte fatta att jag ska träffa mina goingar, alla på samma gång=) 



Idag blev det ännu ett träningspass (spinnig) innan min minisemester nu i helgen=) Men nu är det dags att packa och sova, vill vara på topp imorgon!!

Puss alla där hemma!!!
2011-08-18 | 21:45:33

Lena - dagen!

Idag har min mamma namsdag, GRATTIS mamma Lena!


2011-08-18 | 18:48:01

Scones!

Idag har jag och barnen bakat scones=) Gick jättebra och dom blev skitgoda! Däremot glömde jag helt av att ta kort så jag har inga bilder som visar hur snygga dom blev, men det klarar ni väl er utan.

Ikväll ska jag och Kajsa på ett spinning-pass. I förrgår var vi på ett Body Workout plus Abs-pass som inte var så jobbigt som det låter, men visst fick man kämpa lite=) Nästa vecka ska jag vi på ett Boot Camp pass som tydligen ska vara döden och sedan ska jag försöka hinna med något kickboxing pass också. 

Allt känns väldigt bra nu när jag har kommit igång med träningen nu igen efter mitt uppehåll. Jag känner ingenting i foten även om jag tränar 5 dagar i veckan så det är TOPPEN!! 

Nu ska Lily ta en nap!

PUUUSSS
2011-08-16 | 04:24:44

Tillbaka till verkligheten!

Efter alla galenheter med bland annat roadtrip i Kalifornien, familj på besök i Indy och fallskärmshopp så ar det idag tillbaka till verkligehetn som gällde! Det blev en riktigt bra första dag så här efter semestern. Jag och barnen åkte till parken och hade det jättemysigt, vi gick en lååååång promenad och på vägen letade vi insekter och fjärilar. Efter det åkte vi hem och åt mac'n cheese till lunch (eller barnen åt, inte min favorit), sedan var det dags att lägga Lily ner för en liten nap. Det har för övrigt varit ett av dom stora problemen nu i sommar att Lily vägrar att sova. Sen hon lyckades klättra ur sin säng själv har hon varit omöjlig att lägga, speciellt för nap (vilket är mitt jobb). Men nu i helgen hade Amie och Stuart ställt in en stor säng i hennes rum, istället för hennes lilla crib, vilket gjorde det extremt mycket lättare att få henne att sova. 







Jag kan också säga att åka iväg som au pair är inte alltid en dans på rosor. Man är trots allt inte på semester utan man jobbar 45 timmar i veckan. Så vissa dagar undrar man verkligen vad man gör här och varför man inte valde att göra någontng annat istället. Men om till exempel jag tänker efter på allt jag har varit med om dom senaste 5 månaderna, finns det inget annat jag hellre hade velat göra. Tiden bara flyger förbi, så när jag kommer tillbaka till Sverige kommer jag behöva några månader för att verkligen smälta vad jag har varit med om, för det händer för mycket roligt för att man ska hinna smälta det här! Ja, vilka bekymmer man har som au pair va?=)

Jag har inte heller kunnat smälta gårdagen helt och hållet, utan har suttit och kollat på min och Kajsas filmer hela dagen! Får tillbaka känslan av att hoppa från planet i kroppen varje gång jag ser det på film.

Nu ska jag sova i min goa stora säng!=)
Night Night! 
2011-08-15 | 05:06:35

SKYDIVING!!!

Jag har lyckats hålla det hemligt för mamma hela sommaren, men här kommer överraskningen som hon har väntat på! Jag har hoppat fallskärm!!!

Jag och Kajsa bestämde oss för att göra detta i mitten av juni. Vi åkte till Greensburg (där man hoppar), men vädret var för dåligt så vi fick boka om det. Den enda tiden då båda kunde var idag, dagen efter mamma, pappa och Lovisa åkte hem till Sverige=) Jag vet mamma, du tycker inte alls om såna där "farliga" sporter, men om jag kan lugna ner dig så för det första är det fler som blir dödade av grisar än fallskärmshopp. Och för det andra sitter jag och skriver nu vilket betyder att jag lever och mår huuuur bra som helst! Skydiving är något jag ska göra igen, galet roligt. Här kommer filmen och lite bilder på hur allt gick till=)





Innan hoppet, vi var sjukt taggade plus att Kajsa skakade av nervositet!


I planet började nervositeten krypa sig på=)


Men jag var nog mest taggad ändå, ville bara slänga mig ut ur planet!


Och så blev det Kajsas tur...


...sedan var det min tur=)



Här flyger jag=)




Väl nere på marken igen undrade man: När får man göra det igen?=)


Sjukt kul!!! Någon dag ska jag minsann göra det igen! Men nu ska jag sova gott och ladda inför sista jobbveckan med båda barnen innan McLean börjar skolan. För på fredag bär det av till New York för att träffa goingarna Lina, Linnea och Camilla!!!! 

Natti Natti!


2011-08-13 | 16:12:53

Besök hemifrån!!=)

Nu har jag levt livet utan blogg och utan facebook (inte helt utan face, det är omöjligt) i två och en halv veckor. Jag har haft GALET bra!!! Som vanligt ska jag låta bilderna tala för sig själva för det blir alldeles för mycket att skriiva!=)

Jag tog mig i alla fall till San Fransisco och mötte resten av familjen där, jag var sjukt taggad på att träffa dom och visst var det galet kul att krama om dom igen, men 5 månader kändes det inte som det hade gått. 







San Fransisco var inte en av dom varmaste städerna men den var GRYM!! Jag ska tillbaka, en sak som är säker=) Förutom att vandra runt i typ hela staden besökte vi såklart Alcatraz, åkte San Fransisco spårvagn, såg Golden Gate, åt på urmysiga restauranger och hade det allmänt gott (lite kallt vissa stunder bara).



Här frös vi, med Alcatraz i bakrunden


En av cellerna på Alcatraz






IHOP = International house of pancaces=)




Sötaste bilen=)




Efter tre dagar i San Fransisco drog vi först upp till Napa Valley och alla vingårdar, sedan söderut. Vårt första stop blev Monterey. Där hade vi det gosigt en natt med ett besök på USAs största akvarium=)









Vi drog sakta men säkert ytterligare lite mer söderut. Nästa stopp var en middag på Madonna Inn, en sjukt konstigt hotell som var inrätt så gott som helt i rosa och rött=)



Efter en natt i San Louis, kom vi äntligen till en go strand i Santa Barbara så vi kunde relaxa lite. Vi gillade stället så mycket att vi stannade i två nätter=)  





Sedan var det sista stoppet, LA! Jag kan säga att den staden är ju inte mycket att hurra för. Klart det var kul att se det man var tvungen att se, men annars?... nja, inte en stad jag vill flytta till.

Lovisa tog vara på alla tillfällen för att chilla!


Vi tog en vända till Universal Studios




Lova bredvid favoriten MJ


Medan pappa och Fredrik var på bilmuseum, drog jag, Lovisa och mamma på en guidad tur som visade alla kändisarnas hus=) Här har vi Lovisa utanför ingen annan än Michael Jacksons hus=)


En kväll åkte vi ut till Long Beach och åt på båten Queen Mary, som nu mer ligger still i hamnen och fungerar bara som hotell och restaurang


Något gjorde att vi började garva, måste ha varit mamma=)


Efter 11 riktigt goa dagar i Kalifornien kom vi till slut till INDIANA=)







Morsan chillar i downtown med pappsen=)


Min grymma skylt på min bil=)


En dag åkte vi till Indiana State Fair, VÄLDIGT amerikanskt med massor av mat och tjocka människor!


Vi lyckades till och med vinna en fisk, Bubbles blev namnet!


Mamma gottar sig


En annan dag drog vi till JCC och badade och solade=)




Min address=)


Sista kvällen var vi ute och åt med hela familjen (båda familjerna) plus Kajsa=)






Sedan var det dags för Mamma, Pappa och Lovisa att åka hem. Det var inte kul att säga hej då på flygplatsen, men å andra sidan, det har gått galet fort och jag är snart hemma känns det som (vilket jag inte tycker om i alla lägen, mycket som ska hinnas med). 

Nu blir det sängen minsann! 

Pusss!