2011-04-30 | 17:48:49

DET BRINNER!!

Idag vaknade jag av att brandlarmet var igång! Jag rusade upp så fort jag bara kunde och när jag kom till köket så möttes jag av ett stort rökmoln! Med tanke på att jag hörde McLean och Stuart stå och gapskratta förstod jag att det inte var något allvarligt, det var helt enkelt Stuart som hade satt eld på brödrosten!

Någon som är sugen på toast?=)


Dags att köpa ny rost kanske?=)


Nu blir det shopping och träning!

Puss Puss
2011-04-30 | 06:45:56

Ny au pair i området=)

Idag är det fredag, förstår inte var denna veckan tog vägen, men nu är det i alla fall helg! Och idag fick jag reda på att det har kommit en ny au pair, som inte bor alltför långt ifrån mig!=) Så jag och Kajsa, den andra svenska tjejen, tog med henne på bio. Hon är från Colombia så nu har jag någon att öva spanska med=) Hon verkar verkligen hur trevlig som helst, riktigt rolig faktiskt! Vi såg filmen Soul surfer, den sanna historien om tjejen som blev av med sin arm efter en haj attack. Jag tyckte att den var riktigt bra och jag har konstaterat att min verkliga dröm är att bli riktigt bra på att surfa! 

Monica och jag=)


Puss och god natt!


2011-04-28 | 01:46:55

Tornado-varning!

Nu tjuter det i hela området! TORNADOVARNING!!

Men ni kan vara lugna, vi överlever nog=)
2011-04-27 | 07:19:15

Hostsyster har lämnat oss=(

Ja, vi visste alla att det var dags någon dag, ville bara inte att det skulle vara nu. Sara åkte hem igår efter 1 år och 7 månader i staterna. Jag vet vad ni tänker nu; varför bryr jag mig så mycket, jag har ju bara kännnt henne i fem veckor! Men jag har inte bara kännt henne i fem veckor, utan jag har levt med henne, varit syster med henne i fem veckor! Känns som jag har kännt henne hela livet, så att säga hej då till henne var inte kul, vill inte ens tänka mig hur det var för familjen! Men det var egentligen inte ett hej då, det var mer än ett ses snart igen, för hon kommer hälsa på, förhoppningsvis till Lilys treårsdag i October=)

En annan sak är att jag vet inte hur det hade varit om jag inte hade haft henne mina första veckor. Hon har visat mig allt, till och med presenterat mig för hennes kompisar! Jag hade varit som en liten vilsen ful ankunge i denna staden om det inte hade varit för henne!

Lily har inte ens förstått att hon har åkt än. Idag gick jag upp och gjorde våfflor till henne, men när hon inte orkade mer sa hon "I'm done", då sa jag "Are you sure? maybe someone else will eat them", och då sa hon "yes, Sassa will come back and eat my waffles".

Nu ikväll har jag i alla fall varit och tränat och sen åkte jag direkt på bio med Tanita. Vi såg Scream 4, ruskigt dålig film, vi satt och skrattade åt dåligt skådespeleri hela filmen igenom.

Nu blir det sängen!
PUSS PUSS
2011-04-25 | 16:52:23

Allt från Chickenlimo till kyrkan!

Åter igen har jag sovit på tok för lite för att vara pigg idag, och med det menar jag två timmar! Men ingenting jag ångrar med tanke på hur kul gårdagen var! Sara, den förra au pairen, åker som de flesta vet hem imorgon och därför hade vi lite party party för henne igår. Jag vet inte riktigt var jag ska börja, utan låter istället bilderna tala för sig själva. Kan bara säga att det är inte alla som har åkt runt i en Chickenlimo i hela Indianapolis en fredagskväll! 

Det började med middag hemma hos oss


Sara och Tony





Sedan var det dags att åka Chickenlimo, Sara blev GANSKA förvånad när den stod utanför dörren=)




Tanita, Sara & Nathan









Och idag var det dags för påskfirande, som började med kyrkbesök.

McLean och Tanita


Sedan påsklunch med släkten


McLean äter ostron


Noamié, Sara och Tanita


Det var en grym kväll igår, och jag vill inte ens tänka mig Sara åka hem imorgon!

PUSS PUSS
2011-04-22 | 22:02:55

Gott Gott Gott!

Nu sover hon igen, man får passa på att uppdatera er medan Lily sover nap, när man har slutat finns så mycket annat som är roligare att sysselsätta sig med!=)
Men i alla fall, här är allt toppen, förutom vädret. Det regnar typ varje dag nu, och vad gör man när det regnar? Jo, äter. Så igår gick jag upp och gjorde en stor hög med SVENSKA pannkakor. Lily älskade dom, även om hon ville ha smör istället för socker eller sylt på, här har man nämligen en klick smör på allt.
Och idag har jag och Lily gjort Chokladbollar, inte ordet jag egenltligen använder, men får väl skärpa till mig lite så här på nätet och allt=) Dom blev sjukt smarriga ska ni veta=)
Och som vanligt så vet vi ju att Lily älskar att dansa, även när hon bakar, helst till hennes favoritlåt Jenny Jenny=)

PUSS PUSS
2011-04-21 | 14:57:07

Snabb uppdatering!

En snabb uppdatering om hur min dag har varit=)

Jag, Sara och Lily åkte och mötte dom andra tjejerna på starbucks






Sedan var det lek med barnen


Efter det var det dags för sushi


Och självklart vår hederliga onsdagsutgång=)




Nu blir det sängen! Natti natti!

2011-04-20 | 03:54:46

LA Fitness

Idag har det ösregnat hela dagen, riktigt grå och tråkig dag har det varit! Men jag och Lily höll oss sysselsatta trots detta, det blev en sväng till affären för att köpa frukt (frukten går åt som smör i solsken i detta huset), sen var det dags att hämta McLean från skolan.

När jag slutade klockan 6 var det direkt till gymmet som gällde. Jag var där för första gången igår och blev helt kär, det bästa gymmet jag någonsin har varit på, jag var ju bara tvungen att gå dit idag igen=) Känns helt okej med foten nu också, jag känner det fortfarande, men känner inte att det blir sämre av att träna. Men jag försöker ändå undvika att anstränga foten för mycket, idag var det ben, rumpa och mage som stod på mitt schema=)



En annan sak jag vill ta upp är hur dåliga alla där hemma är på att kommentera! Är det bara så att ingen orkar kommentera eller är det ingen som ens läser? Någon kommentar ibland hade ju i alla fall suttit fint!=)

Nu blir det sängen för min del! 
PUSS PUSS
2011-04-18 | 22:05:46

New York

Nu är jag tillbaka igen! Snabbt gick det, har nästan inte hunnit inse att jag faktiskt befann mig i New York i helgen. Men mycket hann vi med för det, shopping bowling och annat mys pys (men mestadels shopping). 

I fredags när jag kom dit, hämtade Linnea upp mig. Jag trodde ju självklart att om hon hittade hit, så hittar hon hem, men nej, det gjorde hon inte=) Efter en timmes bilkörning lyckades vi hitta, stannade och åt och sen hoppade vi i säng ganska tidigt den kvällen! =)

Lördaen kan jag sammanfatta med ett ord: SHOPPING!!=) Vi var inne på Manhattan tidigt och började vår shopping, var ute hela dagen och spenderade pengar, kom sedan hem vid halv 10 på kvällen för att byta om. Efter det drog vi iväg och bowlade. Tanken var egentligen att åka tillbaka till Manhattan för en utgång, men det regnade för mycket. Det var inte ett vanligt regn, utan det var spöööregn, vi kunde precis ta oss till bowlinghallen med bil.







Kom med en så gott som tom väska....

...och åkte med en full=)










STRIKE!!=)




Efter bowlingen (som jag vann) fick Lina sin efterlängtade glass


Och igår vaknade vi upp och fattade inte var tiden hade tagit vägen! Det kändes som jag hade varit där i några timmar men var nu tvungen att börja tänka på hemfärd. Men jag, Linnea och Lina tog oss en god frukost på Starbucks innan hon åkte hem. Sedan gottade jag och Linnea oss i solen fram tills det var dags att bege sig till flygplatsen igen!





Ett träd hade vält under natten på grannens tomt!


Detta var min helg i New York, supermysig! Nu sover Lily nap efter en dag i parken och storhandel i mataffären!

PUSSS





2011-04-15 | 21:21:18

Dogstyle!

Nu har jag specis lagt Lily för en kort nap. Jag väckte henne lite tidigare i morse, för att kunna lägga henne på en tidig nap. Amie ska nämligen köra mig till flygplatsen klockan 4, och Lily måste följa med, och då är det bäst för oss alla om hon är på bra humör.

Tanita ringde imorse och ville äta lunch med mig och Lily, och varför inte tänkte jag=) Så vi var på nått ställe där dom serverar frukost dygnet runt. Och på vägen hem lyckades jag filma sköna Lily. Det roliga var att Tanita berättade om att hennes hund ser ut att dansa hela tiden, och när Tanita visade detta ville Lily självklart dansa lika dant, vi kallar det dogstyle!=) 



Om en timma drar jag till flygplatsen och träffar dessa snyggingar!! 



PUSS PUSSS
2011-04-15 | 00:14:25

Chilldag

Idag har jag och Lily mest chillat. Vi var först och storhandlade, vilket gick bra men tog typ hela förmiddagen, med tanske på att Lily skulle plocka ALLA varor och lägga ner ALLA varor i vagnen! Men till slut var vi klara och åkte hem och åt lunch, sedan tog hon en nap och jag hann packa min lilla väska för morgondagen, då jag drar till NEW YORK!!!=) Jag har ett litet handbagage och har bara packat en fjärdedel, typ ett ombyte, eftersom planen är att fylla ut resten av väskan med nyshoppade kläder!=)

Och kvällen igår blev jättetrevlig. Det blev jag, Tanita och Noemie, en fransk au pair, som tog oss ett glas på en bar, för mig blev det dock cola för jag körde! =) 

Jag sjunger som vanligt i bilen


Jag och Tanita


Jag och Noemie


Ikväll blir det myskväll med film och mycket sömn. Vill vara pigg till imorgon=)

PUSS PUSS


2011-04-14 | 02:40:31

Joggingtur!

Idag hade jag satt klockan två timmar tidigare bara för jag hade tänkt ta en joggingtur. Men jag orkade helt enkelt inte ta mig ur sängen och satte om klockan till min vanliga tid istället. När jag sedan vaknade, tittade jag ut genom fönstret och samtidigt ångrade jag att jag inte hade gått upp tidigare för att springa. Solen sken och det var bara en helt perfekt morgon! 

Dagen började istället med tre intensiva timmar i trädgården med Lily. Vi målade hela uppfarten med vägkritor, gungade, åkte rutchkana (eller hur det stavas) och hade lite pick-nick. Sedan tog vi oss in och åt lunch, såg på Hitta Nemo och sedan var det dags för Lilys lilla nap, som varade i ungefär en och en halv timma. Men eftersom jag hade lite dåligt samvete över att jag inte gick ut imorse och sprang, gjorde jag det nu på kvällen istället! Jag sprang ungefär i tre kvart och det var riktigt skönt. Eftersom jag har haft problem med min fot nu i några månader har jag inte kunnat träna, så detta var första gången på ett tag. Det återstår att se hur min fot mår imorgon=) Sedan har även Amie köpt ett gymkort till mig på LA Fitness, som ska användas flitigt nu när min fot mår bättre.

Nu blir det lite mat i magen sedan utgång med Tanita!

PUSS PUSS
2011-04-13 | 05:20:45

Goa dagar!

Hela tre dagar har gått sedan jag uppdaterade sist, grymt dåligt Josefin! Men nu är jag minsann igång igen och med tre dagar kvar till New York med Linnea och Lina kan jag inte vara annat än glad!

Jag tänkte ta dag för dag som ni har missat av min fullspäckade tillvaro=) I söndags, efter en hel natts sömn, hade jag, McLean och Stuart en dag tillsammans. Det hela började med att vi åkte på ett barnkalas som hölls på ett disco-hoppborgs-ställe, låter riktigt coolt faktiskt, och det var det också (vilket inte syns i bilden). 



Efter detta, tog vi oss till Stuarts bror, där han och hans band brukar repa. Dom är 12 stycken i bandet, en blandning av massa kirurger, advokater och tandläkare, och spelar bara för välgörenhet, och nu i helgen har dom en spelning i New Orleans. Dom är faktiskt riktigt bra, min sköna värdfar spelar bas i bandet=)


Gårdagen var en grå dag här i Indy, regn  hela dagen, så det blev en mys dag för mig och Lily. På kvällen däremot, åkte jag och shoppade och fikade med en ny svensk au pair, hon kom i fredags, så till och med jag kände mig lite hemma när jag visade henne runt=)

Idag har jag haft en perfekt dag! Solen har varit framme hela dagen och varmt har det varit med=) Tanita kom över imorse för att äta frukost med mig och Lily, därefter snacka lite skit, sen drog vi iväg för att äta lunch. Hon var däremot tvungen att åka direkt efter det. Alla har inte turen som jag att jobba på dagarna, utan hon jobbar på eftermiddagarna och kvällarna.







När vi kom hem tog Lily en nap på två timmar, efter det var vi ute och lekte i det fina vädret i tre timmar=) 





Det har minsann varit tre riktigt goa dagar, och fler kommer det bli, det kan jag lova=)
PUSS PUSS


2011-04-10 | 00:37:34

God morgon... eller god natt?=)

Nu är klockan 5 på eftermiddagen och jag vaknade precis! Som jag anade redan igår så blev det inte så mycket sömn i natt, med andra ord, det blev ingen sömn alls. Jag och Sara hade egentligen planerat att vara hemma igår, för att hon skulle vara utvilad till idag med tanke på att hon ska orka med en vecka av resande. Men det dök upp ett mycket roligare alternativ som slutade med att vi och några kompisar var ute och sen drog direkt till flygplatsen! Så jag mötte Stuart i dörren när jag kom hem imorse och han sa God morgon. Efter att ha granskat mig lite sa han, eller borde jag säga god natt?=) 

Sara och Morgan


JJ


Ryan och JJ töntar sig på någons motorcykel


Jag pratade med Linnea precis och hon drev runt på Manhattan med Lina, AVIS!! Men å andra sidan är jag där med dom nästa helg=) Kan inte vänta, ska bli galet kul!!!

Nu ska jag äta frukost=)
PUSS
2011-04-08 | 23:37:06

New York... igen!

Igår satte jag mig och kollade på flyg till New York, måste ju som sagt hälsa på Linnea och Lina=) Jag hade inte direkt bestämt vilken helg det skulle bli men ju mer jag tittade på olika alternativ insåg jag att jag inte klarar mycket längre utan en dos av Linneas och Linas dumheter=) Så jag bokade en resa till nästa helg! Precis om en vecka är jag på väg till New York, kommer bo hos Linnea, och åker hem på Söndagen! Ska bli GALET kul!!

Jag var ute med Sara igår och har sovit ungefär 2 timmar inatt, så jag är helt slut. Och i natt blir det inte mycket mer sömn, med tanke på att det är utgång som gäller ikväll igen, och att jag ska köra Sara till flygplatsen klockan 5 imorgon bitti. 

Nu ska jag ta en power nap så jag får tillbaka lite krafter=)

PUSSS
2011-04-07 | 23:00:49

Hemma igen!

Nu är vi tilllbaka i Indy igen! Känns faktiskt bra att kalla det mitt hem, börjar till och med kännas som det, till en viss del! Vi har haft en jättebra vecka i Florida och alla är jättetrötta idag. Lily sov till halv 2 idag och vi springer fortfarande runt i pyjamas, och klockan är 5 på eftermiddagen! Här är lite bilder från vår sista kväll i Florida=)

Jag och McLean


Sara och jag


Stuart och Amie, och Lily på ett hörn


LILY!!=)


Jag kan däremot inte förstå hur fort tiden går! Jag har varit iväg i 3 och en halv vecka nu, känns som det var igår jag och Linnea velade omkring på flygplatsen=) 

Ikväll ska jag och Sara ut med lite folk, ska bli riktigt roligt! 

PUSS
2011-04-04 | 06:37:36

Florida!

Nu är det verkligen dags för en uppdatering! Det har hänt mycket sen sist ska ni veta=)

Jag ska börja från början, alltså i onsdags, då vi steg upp i ett snöigt och kallt Indianapolis och efter en skumpig flugtur landade i Florida, Orlando. Vi hade där emot tänkt oss betydligt bättre väder än vad som välkomnade oss, det var nämligen ösregn och storm! Vi åkte till hotellet och var jättetrötta, så alla somnade ganska snabbt! När vi vaknade nästa morgon var vädret exakt lika dant, så det var inomhus aktiviteter på schemat den dagen. Jag, Stuart och McLean åkte till ett science museum, lite som universeum men betydligt mycket fräckare! Det var faktiskt riktigt kul!








När vi gick och la oss i torsdags höll vi alla tummar vi hade om att få bra väder, och visst fick vi det! I fredags hade vi en kanondag vid en av alla 6 enorma pooler som finns på detta ställe! Igår testade vi på en annan och jag måste säga att båda var exakt lika bra!




Hela familjen Carter

Jag och Sara hyrde vatterscoter=) SKITKUL!!

Och idag har jag och Sara haft en dag helt själva! Lily mådde inte så bra idag så Amie var hemma med henne, Stuart och McLean var på ett Space Center, där dom skickar upp alla raketer i Florida. Jag och Sara blev körda till Cocoa Beach där vi hängde hela dagen och hade hur gött som helst, det var faktiskt lite gött att bada i havet och inte i poolen, västkusttjejer som vi är båda två=)





Och nu ikväll har vi ätit, tagit en drink (en av väääldigt många för mig och Sara idag) och ett kvällsdopp i poolen!=)



Nu är jag trött och måste sova! Måste ju orka med att ligga vid poolen hela dagen imorgon;) Livet är bra jobbigt ibland;)

PUSSS